Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +94
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1159
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
"Domowa czekolada"
10g kakao
100g oleju kokosowego
100g masła migdałowego
2 łyżki erytrolu (najlepiej zmielonego na puder)
Duża szczypta cynamonu
Szczypta kardamonu
Szczypta soli morskiej
20g orzechów włoskich
10g płatków kokosa
Wszystkie składniki poza trzema ostatnimi umieścić w rondelku, podgrzewać, mieszając, aż erytrol się rozpuści.
Przelać do keksówki (12x21cm) wyłożonej papierem do pieczenia ( lub silikonowej formy), lekko przestudzić i odstawić do stężenia do lodówki (jak za długo będziecie studzic zacznie się wtrącać olej kokosowy i wierzch nie będzie wyglądał dobrze-pic rel XD).
Uwaga: To niezła bomba kaloryczna
MAKRO 1742kcal 170T 27B 27W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw