Aktywne Wpisy
Konkretnyknur +23
Jestem w Kanadzie i zaczyna mi się tu podobać 😃
kubanfs +2
#powodz Najważniejsze że wojsko w koszarach pompki robi albo na poligonie 50km dziennie biegiem dlaczego nikt wojska nie postawił w pełnej gotowości żeby teraz mogli na miejscu kilka godzin po powodzi pomoc w odgruzowywaniu miasteczek?
#dzieci #cheesechallenge
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6763105/People-throwing-cheese-babies-latest-online-challenge.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR2cpPVf0Rj59vOiiH0TxnGaHBil5tL8X8Q_2ZjmZHNCKvkjyGP9y42WRsI
@RandomowyMirek chodzi dokładnie o ten filmik który pokazuje, że psy są inteligentniejsze niż ludzie
Co za głupota. Rodzice czasem zapominają, że dzieci to też ludzie. Może nie mówią, ale rozumieją, co się dzieje wokół. Nie wiem, czemu ma służyć ośmieszanie dzieci w ten sposób.
Mam nadzieję, że jak dzieci dorosną, to będzie #parentcheesechallenge :D
Znałem kiedyś dziewczynę która miała takie serowe fantazje, chciała się pieprzyć w serze, najlepiej tym serze w tubce.
Sery dziwnie działają na różnych ludzi XD
@acidd: To są przekonania dorosłych, że dzieci zapominają.
Trochę drastyczny przykład: niemowlęta, które doświadczały przemocy albo były świadkami przemocy, pamiętają i mają traumę. Mogę podsunąc stosowny artykuł.
Oczywiście, ze rzucanie serem nie jest jak bicie, ale kurde, dorosłemu się tak nie robi, więc czemu ma się robić dzieciom?
I tak - w czasach kiedy klapsy są zakazane to nam rodzicom sadystom zostało tylko obrzucanie naszych pociech serem. Jak zmienią prawo to się dostosuję.
@acidd: tak, czuję, bo czytałam. I nie tak dawno temu - operacje bez znieczulenia przeprowadzano do lat 80 dwudziestego wieku.
Mimo wszystko, gdyby ktoś we mnie rzucał serem a ja nie mogłabym nic z tym zrobić, to jednak trochę niefair. Dzieci sa bardziej świadome niż nam się wydaje.
A kolejną sprawą jest nagrywanie i wrzucanie