Aktywne Wpisy
WielkiNos +86
Tak to jest jak lewacy z ich wizją świata, że wszyscy ludzie są dobrzy i tacy jak oni zderzają się z rzeczywistością.
2 hiszpańskich vlogerów podróżujących motorem zostało zaatakowanych w Dumce. Kiedy para spała w namiocie weszło do niego 7 mężczyzn. Facetowi przyłożyli do gardła nóż, kobietę zbiorowo zgwałcili.
Przypominam, że liczba gwałtów w Indiach to ~31 000 rocznie (dla porównania w Polsce ~1000) Trzeba być niespełna rozumu żeby będąc kobietą podróżować
2 hiszpańskich vlogerów podróżujących motorem zostało zaatakowanych w Dumce. Kiedy para spała w namiocie weszło do niego 7 mężczyzn. Facetowi przyłożyli do gardła nóż, kobietę zbiorowo zgwałcili.
Przypominam, że liczba gwałtów w Indiach to ~31 000 rocznie (dla porównania w Polsce ~1000) Trzeba być niespełna rozumu żeby będąc kobietą podróżować
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Doszło do mnie wczoraj NZT Power z gratisowa saszetką. Wziąłem dzisiaj i jestem mega nakręcony do działania. Jutro test nzt.
#korposwiat #silownia #nootropy
@D3lt4: Uważałbym na to, firma jest mocno podejrzana, rzekomo amerykańska, a ich produkty można kupić tylko w polskich sklepach. Mało tego modafinil jest na receptę, więc obrót nim jest zabroniony.