Aktywne Wpisy
Kryspin013 +299
Przesłuchajcie sobie całego fragmentu do końca. A następnie zobaczcie co Konfederacja #!$%@?ła XDDD
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
tesknilam_ +43
Dlaczego Polacy zamiast powrócić do powrotu wesołych seriali pokroju Miodowych Lat, tworząc jednocześnie coraz lepsze seriale z konkretną fabuły, wciskają telewidzom dziadostwo pokroju ukrytej prawdy? Mało to już tragedii się dzieje wokół, same "na wspólnej" gdzie każdy zdradza każdego czy śmieciowe paradokumenty. Seriali kryminalnych etc nie oceniam tak bo one mają fabule i coraz lepsza grę aktorska, podwyższają poziom polskiej kinematografii, ale nie mogę już patrzeć na to obniżanie poziomu polskiej telewizji.
Cena: $59.99 (228,26 zł)
Kupon: plab096 (kupon należy wprowadzić w koszyku)
Najniższa cena do tej pory: $55.99 dnia 7.11.2018 (Liczba rekordów: 18 - od 10.10.2018)
LINK do Banggood | Powiadomienie cenowe i aktualne kupony
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji [ #mibox #kuponynazywoxiaomi #kuponynazywotvbox #kuponynazywood50do200]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na