Wiele sprzętów elektronicznych popełniło sudoku pod moimi rządami, ale pierwszy raz mam taką dziwną awarię. Gładzik nagle przestał działać. Dosłownie w czasie oglądania filmu na yt, nie reaguje wcale, a jak się podepnie myszkę, to myszka śmiga ( ಠ_ಠ) Windows 10, ktoś coś? #informatyka #komputery #windows #pytanie #pytaniedoeksperta
@PanJarzyna dalej nie rozumiem, po restarcie pokazywało mi normalny pulpit, tylko kursor się nie poruszał v: ja jestem niekomputerowa, do mnie trzeba łopatologicznie
@spookyscaryskeleton Tu nie chodzi o łopatologiczne tłumaczenie, tylko @PanJarzyna po jakimś browarku chyba, bo sam nie czaję xD
Od siebie napiszę że takie Drive Boostery i inne programy to często Adware'owy śmietnik więc przeskanuj sobie komputer jakimś ADWCleanerem czy ci syfu nie zostawił.
Adware'owe to łopatologicznie rzeczy których nie chcesz mieć na PC, a i tak są wciśnięte v:
Mirki, jest jakieś picie najlepiej bez cukru albo w miarę mało, które da się pić i nie kosztuje fortuny? Ice tea zero bardzo dobre ale 6-7 zł za 1.5 litra to troche sporo
Gładzik nagle przestał działać. Dosłownie w czasie oglądania filmu na yt, nie reaguje wcale, a jak się podepnie myszkę, to myszka śmiga ( ಠ_ಠ) Windows 10, ktoś coś?
#informatyka #komputery #windows #pytanie #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
Od siebie napiszę że takie Drive Boostery i inne programy to często Adware'owy śmietnik więc przeskanuj sobie komputer jakimś ADWCleanerem czy ci syfu nie zostawił.
Adware'owe to łopatologicznie rzeczy których nie chcesz mieć na PC, a i tak są wciśnięte v: