Wpis z mikrobloga

@bronya: @Ksemidesdelos: @Slodkicukier: Przecież są takie strony gdzie by wejść musisz podać numer telefonu i przysłany kod podać. Potem ci przychodzą płatne subskrypcje SMS za dziesiątki złotych za wiadomość. Może Marecki potrzebuje telefonów do takiej właśnie strony p---o itp. Wstawi numer, Grażyna mu odeśle kod a on będzie miał dostęp do strony. A jak kobicie zaczną smsy po 30 zł jeden przychodzić to ją w-----e z
  • Odpowiedz
Trzeba być skrajnym idiotą, żeby wierzyć, że tym sposobem pozbędzie się kretów :) Z mojego doświadczenia wynika, że kret nie tylko ochoczo poda numer telefonu, ale dodatkowo zasieje taki ferment w grupie, że pozostali członkowie będą czuli się winni, że w ogóle mają jakiekolwiek wątpliwości :)
Oj, MaRecki, MaRecki...
  • Odpowiedz
@Niedozdarcia: Ja ani inne krety nie odeszliśmy. Cały czas tam jesteśmy. Ten psychopata Marecki tylko się sojuszników pozbył. A pani Rak cieszy się z własnej i jego głupoty. Pogratulować tylko porażenia mózgowego dla tych adminów
  • Odpowiedz
@Niedozdarcia: Bo myślisz że bym mu nie dał numeru jakbym miał gwarant że nie wykorzysta go nigdzie? Dałbym i nawet wideorozmowę bym z nim zrobił. I jak mimo to by mi udowodnił że to ja jestem kretem? Jego najlepszy przyjaciel może być kretem i jak niby sie kapnie?
  • Odpowiedz
@INQUISITOR: Prawdziwy kret dałby numer i zrobiłby o wiele więcej, bo kret jest w grupie po coś, ma określony cel, to jak misja...:) Widziałam co potrafi zrobić kret dla sprawy i od tej pory nie ufam nikomu, nawet sobie :)
Weryfikacja jest trudna, ale nie niemożliwa :)
  • Odpowiedz