Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +125
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1305
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Jak to sie sprawdza i czy w ogóle warto
#motocykle #yamaha
Ale
To w końcu coś kupujesz czy czekasz
spokojnie założysz kufry do 790, górny oryginalny jest komicznie wręcz wielki (ale spokojnie da się coś innego znaleźć). są też oryginały boczne z osłoną przed wydechem.
za to do s1000r chyba nikt kufra nie robi, trzeba rzeźbić :/
ogólnie to mój problem jest taki, że sam nie wiem co bym chciał... z jednej strony często jeżdżę moto do pracy i po mieście, lubię też się powygłupiać na przelotówkach miastowych, czy to w dzień czy wieczorami. mt07 które jak piszesz mam sprawdza się do tego super, tylko zawiecha i hamulce już nie wystarczają. z mocą nie mam problemów, na miasto więcej nie potrzeba. więc duke 790 byłby super, bo jest jeszcze zwinniejszy i daje więcej funu. jazda tym to trochę jak naked połączony z supermoto.
z drugiej strony raz w miesiącu lubię skoczyć gdzieś dalej. i wtedy większy silnik byłby fajny. ideałem byłaby multistrada albo s1000xr. ale to do miasta w ogóle się nie nadaje.
a i z trzeciej strony lubię też wyskoczyć
Kufry chciałbym wykorzystać swoje, temu trochę nie leży mi ten wydech poprowadzony góra. Mogę co prawda kupić dedykowane, może wybrzydzam, ale niesymetryczne kufry też mi nie pasują.