Aktywne Wpisy

jankowalski811 +24
Jak widzę tych #!$%@? Oskarków tak 13-17 lat to mam ochotę wytrzaskać po tych pyskach aż to spaghetti z łba im spadnie. Ciekawe czy ja w tym wieku też byłem taki #!$%@?. Oni są tacy nijacy że każdy z nich wygląda i zachowuje się identycznie, zero #!$%@? pomysłu na siebie tylko włożyć do tej ochydnej gęby jakiegoś e papierosa albo #!$%@? kolegi i #!$%@? muzyka z głośnika

Graner +19

Zwracam się do was Mireczki z prośbą o oddanie kilku głosów na moją drużynę. Głos można oddawać co 3h. Jest to Barka Breń Osuchowski. Proszę również o kilka plusów tutaj, aby więcej Mirków zobaczyło wpis.
Dzięki wielkie za wszystkie głosy i plusy, niżej zamieszczam link do głosowania.
http://podkarpacielive.pl/pl/wydarzenia/19341,wygraj-koszulki-od-sportbrandpl---wielki-final-glosowanie
Jeżeli uda nam się wygrać, to zrobię #rozdajo z koszulką/ piłką oraz naszymi podpisami i podziękowaniami dla rozlosowanych kilku osób!
#mecz #konkurs #pomocy #pilkanozna #pomagajzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
@astrodamus: Dokładnie. Dlaczego to klub OPa miałby wygrać głosowanie? Bo posiada on konto na wykopie i jako jedyny pomyślał o żebraniu głosów w zamian robiąc #rozdajo dla cebulaków?
@Psychopathy_Red każdy rozsyła to głosowanie i udostępnia gdzie może, tutaj też można
Wiązownica przed Wami...
@PrawdziwyRealista: Serio?
I o to taka wielka internetowa cebulacka batalia się toczy? xD
#januszmode ON:
Więcej w miesiącu na fizjoterapeutę wydaję, płacę z własnej kieszeni i nie latam po internetach czy innych zrzutkach żeby mi ktoś to opłacił
#januszmode OFF
Serio, kurde, jakby taki komplet z 800-900pln