Wpis z mikrobloga

@CountGrishnackh: chyba bardzo dobrze,

nawet sama misja społeczna, że Janusz i Danuta w telewizji usłyszy 3 słowa o patologiach podatkowych, gospodarce? Ja jestem za. niech go będzie jak najwięcej do póki nie leci z populizmem i idiotokracja ala popis i ich pazie.
  • Odpowiedz
@CountGrishnackh: no bardzo delikatnie skoro całe struktury będą zasiane takimi farbowanymi lisami.
Opowiadanie bzdetów, że Korwin be, Liroy be a pójście do wyborów z takimi wyrobami postplatformerskimi to jest jakaś kpina xD
  • Odpowiedz
@toporek1234: w odróżnieniu od polityków unitarnych czyli z zawodu polityków których celem jest życie od wyborów do wyborów... to samorządowcy jednak jawia się jako tytani pracy u podstaw i pragmatyczny lokalni patrioci.

Oczywiście w obecnym systemie z kartonu nie jest idealnie jednak jeżeli mówimy o kapitale ludzkim to nie ma co porównywać.
  • Odpowiedz
@toporek1234: Powiedz mi kim jest Korwin Mikke, na którego notabene głosowałem prawie zawsze, jak nie politycznym szołmenem i hamulcem w tym całym mizernym ruchu wolnościowym?
Liroy jawi się mieć szczere intencje, ale wydaje się też naiwny. Narodowcy, czytaj Bosak z Winnickim to śliskie typy, których intencji nie jestem pewny.
Pojawił się Gwiazdowski ze swoim eksperymentem i prostym, jasnym, czystym i wolnym od ideologicznego #!$%@? i jest jedyną alternatywą dla tych
  • Odpowiedz
@toporek1234: Wiele osób zna poglądy partii korwina i razem bo mieli już swoje szanse na przedstawienie a tutaj pojawia się całkowicie nowa partia a nie "nowa" partia korwina i ma do zaoferowania coś nowego. Każdy polityk z doświadczeniem ma swoją historie polityczną i pewnie jakiś epizod partyjny dlatego nie rozumiem narzekania na to bo jakby Gwiazdowski przedstawił całkowitych świeżaków to byś mógł napisać "co oni wiedzą o rządzeniu".
  • Odpowiedz
@CountGrishnackh: @Hmjelu: mówicie o jednej osobie czyli Korwinie, ewentualnie o kilku innych postaciach typu Godek, Winnicki, natomiast nawet sam Kukiz który nie przepada za Korwinem czy Winnickim przyznał, że z chęcią by poszedł z innymi członkami partii KORWiN czy Ruchu Narodowego bo są to bardzo wartościowi ludzie, ze świetnym programem i pomysłami.

Tutaj natomiast jest sam Gwiazdowski a CAŁE STRUKTURY mają należeć do Bezpartyjnych Samorządowcach o których sam
  • Odpowiedz
  • 3
@CountGrishnackh

Powiedz mi kim jest Korwin Mikke, na którego notabene głosowałem prawie zawsze, jak nie politycznym szołmenem i hamulcem w tym całym mizernym ruchu wolnościowym?

Dzięki JKM ta partia istnieje. Przypominam o KNP i UPR.
Dlaczego nie jesteś teraz taki cwaniak i nie głosujesz teraz na nich? Przecież już nie ma tam Korwina.
  • Odpowiedz