Aktywne Wpisy
EdgyCaesar97 +37
Ni cholera nie ogarniam młodych ludzi w Polsce..
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
SynGilgamesza +233
Lubię gościa ale przecież jego poparcie obecnie to jakieś 0,9 procenta a tu wielkie relacje na internecie, w telewizjach.
To już Korwin czy Partia Razem mają więcej a jakoś nic o nich nie słychać w mediach.
Biedroniowa pompka na prawicy aktywowana.
#gwiazdowski #polskafairplay #polityka #korwin #partiarazem
Komentarz usunięty przez autora
nawet sama misja społeczna, że Janusz i Danuta w telewizji usłyszy 3 słowa o patologiach podatkowych, gospodarce? Ja jestem za. niech go będzie jak najwięcej do póki nie leci z populizmem i idiotokracja ala popis i ich pazie.
Opowiadanie bzdetów, że Korwin be, Liroy be a pójście do wyborów z takimi wyrobami postplatformerskimi to jest jakaś kpina xD
Oczywiście w obecnym systemie z kartonu nie jest idealnie jednak jeżeli mówimy o kapitale ludzkim to nie ma co porównywać.
Liroy jawi się mieć szczere intencje, ale wydaje się też naiwny. Narodowcy, czytaj Bosak z Winnickim to śliskie typy, których intencji nie jestem pewny.
Pojawił się Gwiazdowski ze swoim eksperymentem i prostym, jasnym, czystym i wolnym od ideologicznego #!$%@? i jest jedyną alternatywą dla tych
Tutaj natomiast jest sam Gwiazdowski a CAŁE STRUKTURY mają należeć do Bezpartyjnych Samorządowcach o których sam
Dzięki JKM ta partia istnieje. Przypominam o KNP i UPR.
Dlaczego nie jesteś teraz taki cwaniak i nie głosujesz teraz na nich? Przecież już nie ma tam Korwina.
Jesteś pewien? xD
Komentarz usunięty przez autora