Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
źródło: 1000013569
Pobierz

A jak się da to dam plusa za taką dobrą informację bo człowiek się jednak całe życie uczy
Komentarz usunięty przez autora
Jak na zaznaczonym obiekcie naciskasz f i Ci oddala, to przeważnie dzieje się tak bo kamera chce objąć w swojej przestrzeni wszystko co jest zaznaczone, nawet jak obiekt będzie miał 1km długości. Jak już sobie dojedziesz kamerą do tego obiektu i niby ustalisz orbitę po której chciałbyś się poruszasz, to kursorem wskazujesz punkt na którym się fokusujesz
Ale to już nieistotne, znalazłem rozwiązanie - prawy + WSAD. W ten sposób jeszcze jakoś da się sprawnie poruszać w tym gównianym programie o zerowej customizacji.
@gozdaGB: faktycznie jest coś takiego, ale właściwie nie pamiętam kiedy i dlaczego to występuje. Tak się dzieje chyba tylko w widoku perspektywicznym, a ja pracuję ciągle w orto.