Aktywne Wpisy
FrenFrog +3
Nie wiem gdzie stoję w kwestii wiary. Z jednej strony ateistyczne wytłumaczenie świata fundamentalnie opiera się na przypadkowości, czego nie jestem w stanie zaakceptować jako wystarczające wyjaśnienie wielu zjawisk.
Z drugiej strony chrześcijańska wizja Boga, szczególnie jeśli chodzi o Biblię, a jeszcze szczególniej zmiana wartości między ST i NT im dłużej o tym myślę tym mniej ma sensu.
Nie wiem jak sobie to wszystko ułożyć, a tak naprawdę mam ból dupy, że
Z drugiej strony chrześcijańska wizja Boga, szczególnie jeśli chodzi o Biblię, a jeszcze szczególniej zmiana wartości między ST i NT im dłużej o tym myślę tym mniej ma sensu.
Nie wiem jak sobie to wszystko ułożyć, a tak naprawdę mam ból dupy, że
wfyokyga +15
Mieliście żonę w przedszkolu? Nie pamiętam jak ona miała na imię, mieliśmy się ożenić jak już nie będziemy musieli tam chodzić xddd
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tak jak operator nie może dawać internetu do 50 mbit skoro NIGDY takiej prędkości nie osiąga lub osiąga ją bardzo rzadko. Tak samo tutaj - nie można sprzedawać usługi do paczkomatu skoro nigdy tego paczkomatu nie widuje, a mam dosyć chodzenia do gówno popu lub czekania 4-20 dni aż z popu trafi do paczkomatu.
Jak wygląda ścieżka prawna w takim przypadku - zgłoszenie gdzieś? Pozew? BO nie wierzę że nie da się tego wygrać. Mógłbym poszukać moich wszystkich paczek z ostatnich miesięcy i wykazać że paczkomat to one nawet nie miały szans zobaczyć.
#inpost #gownofirma #paczkomaty #prawo
@Loloman: hmm ale wiesz ze jesli regulamin nie jest niezgodny z prawem to jest obowiazujacy. Musialbys znalezc fragment regulaminu ktory jest niezgodny z naszym prawem.