Wpis z mikrobloga

@tarzan_szczepan: Tylna przerzutka to chyba nie ) cos jest spaprane, moze tylko linka napinajaca ? To samo lewy hamulec wisi , moze linka a moze wiecej, zalezy jak bardzo lubisz i umiesz naprawiac rowery ale raczej nie jest to "igła" ( ͡º ͜ʖ͡º)
@tarzan_szczepan: Masz racje , hamulce maja hydr. tym bardziej nie wiem czy to powazna usterka. A przerzutka jest w punkcie najbardziej oddalonym od roweru, a łancuch jest krzywo narzucony na zebatki , wiec albo poszla linka albo cos innego ( jestem prawie pewien ze nie dziala na dzien dzisiejszy )

Ale pomijajac juz wszystko - to rower jest ogolnie zaniedbany , pordzewiale srobki i inne elementy, wiec najpewniej stal w sniegu
@tarzan_szczepan:
Za tą kasę to brać. Ale na to ze wszystko działa bym nie liczył. Serwis może cię wynieść dwa razy tyle co rower nawet przy własnej robociźnie.
Co nie zmienia faktu że ciągle może się opłacać.

Ale jeśli nie ogarniasz serwisu to odpuść. To jest dobra cena ale dla kogoś kto to ogarnie samodzielnie.
@tarzan_szczepan:
GT avalanche to kawał kultowego sprzętu. Hydraulika jest prosta do ogarnięcia (trzeba kupić w aptece jakieś strzykawki i gumowe wężyki) ale jak z dostępem części zamiennych do tektro to ja nie wiem.
Ja bym się liczył z tym ze do wymiany kompletne hamulce. Ale za to kasę i tak bym brał :)