Wpis z mikrobloga

Mój wczorajszy wpis dotyczący wyższości dziewczyn ze Skandynawii nad p0lkami mocno zabolał wykopowe witaminki, więc postanowiłem pociągnąć ten temat. Dziewczyny ze Skandynawii #!$%@?ą się o wiele lepszą grupą genów od polek, są silniejsze,płodniejsze, i dłużej żyją (nie wspominając już o tym, ze prowadzą zdrowy tryb życia, lepiej sie odżywiają i dużo ćwiczą). Na plus dla Skandynawek działa również ich mentalność, typowa p0lka tylko patrzy jak naciągnąć jakiegoś beciaka na kasę/dziecko i się ustawić, podczas gdy skandynawki traktują swoich mężczyzn jak rownoprawnych partnerów, nie muszą ich naciągac na hajs bo zarabiają wystarczająco dużo. Wiem że to dla was szok, bo od małego macie wmawiane przes swoich ojców cuckow ze jesteście najpiekniejsze itd. no ale rzeczywistość jest inna, im prędzej przejrzycie na oczy, tym lepiej dla was.
#p0lka #takaprawda #stulejacontent #przegryw
K.....r - Mój wczorajszy wpis dotyczący wyższości dziewczyn ze Skandynawii nad p0lkam...

źródło: comment_jUa4qFU0oc1ujF7sPN73Uvy1NXM0rfAG.jpg

Pobierz
  • 174
  • Odpowiedz
@Konor_MakGregor: panie, ale wiesz, że zasadniczo to co napisałeś o Polkach i Szwedkach, można napisać równie dobrze o Polakach i Szwedach? Czyli, skreślając w równaniu płeć, masz porównanie osobników 2 narodów, które - twoim zdaniem - korzystniej wypada dla Szwedów (moim zdaniem tak nie jest, bo pomijasz wiele istotnych aspektów).
  • Odpowiedz
Wiecie co...jestem gościem, który nienawidzi dzisiejszego "feminizmu" i tych idiotek walczących o nie wiadomo co. Ale Wy to jesteście wlasnie taki męski odpowiednik feminizmu. Dla Was kobieta to jest coś co robi jedzenie, loda, sprząta i nic nie gada - inaczej to #!$%@? księżniczka.
Weźcie Wy czasami spójrzcie w lustro obiektywnie i pomyślcie chwilę ;)
  • Odpowiedz
@OliverQueen: mnie nic nie boli, po prostu wśród znajomych obserwuję raczej odwrotny trend - wyglądanie na 18 lat mając 25, nie mówiąc już o bardziej ekstremalnych przypadkach ;)

czasem u tych 18 to wina makijażu i zdjęcia, a nie "starość"
  • Odpowiedz
No co jak co, ale Polki są znacznie ładniejsze, właśnie przez to że nie podążają za modą zachodnią na bycie fit. Sport nie jest dla kobiet.
Jedyną przewagą kobiet że Skandynawii jest to, że nie są takimi egoistkami jak Polki.
  • Odpowiedz