Aktywne Wpisy
synadama +86
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

a i drugie pytanie, czy duzo p---------a z tym wgrywaniem? calkowity newbie here
#xiaomi
Potem tylko dodanie linijki do build.prop
a mogłbys podrzucic jakis przejrzysty poradnik co do rootowania telefonu? bo jestem w tym całkowicie zielony
znalazlem np taki klik
Komentarz usunięty przez autora
Tak
@2906518: nie mogę w tej chwili sprawdzić jakiegoś poradnika, jestem w pracy
Podeślij screenshot błędu
- Adaway, brak reklam w telefonie, aplikacjach, przeglądarkach
- Titaniumbackup, backup aplikacji, zamrożenie, przywrócenie
- Tasker, automatyczne procesy np włączam yanosika to odrazu włącza się GPS+wyświetlacz na stałe+max jasność+ bluetooth+max głośność
Pytałem o inne gcam, ponieważ często jest tak że jeśli już masz jedną i chcesz zainstalować kolejną to wywala błąd bo wyłapuje to jako update istniejącej, dlatego zawsze jak chce się zainstalować nowszą wersję to trzeba najpierw odinstalować starszą.
Napisz mi proszę jaki masz telefon i wersję oprogramowania (w sensie jaki android, 7.1? 8.1? 9.0?)
youtube vanced (odtwarzanie w tle orzy wyłączonym ekranie),
greenify (polepsza pracę baterii przez hibernacje aplikacji),
Wszelkiego rodzaju mody polepszające dźwięk,
Amplify (sterowanie wakelockami aplikacji w celu oszczędzenia baterii),
I wieeeeeellllleee innych
Plusem też jest magisk i użyteczne moduły. :D
https://www.google.fi/amp/s/forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-collection-camera-modded-t3591177/amp/