Wpis z mikrobloga

Mirabelki kurna czemu duża cześć z różowych jest taka tępa? Nie chce tu nikogo obrażać, ale większość życia różowych kończy się na durnych serialach, kosmetykach czy innym gownie. Sam jestem w związku z różową, ponad pół roku i jeszcze do niedawna mi to nie przeszkadzało, ale teraz coraz bardziej zaczyna, nie mogę z nią porozmawiać na żaden ciekawy temat, jeżeli w grę wchodzi matma, astronomia, fizyka, jakikolwiek przedmiot który był nawet w gimnazjum od razu robi oczy i nie ma bladego pojęcia o czym mówię. Dupa cycki tatuaże kolczyki kosmetyki i inne gowno, sam przez nią przez chwile tak się zachowywałem. Imprezy czy coś odmóżdzajacego rozumiem ale jakieś zainteresowania, hobby czy chociażby jakiś instynkt poszerzania własnej wiedzy ale #!$%@? nic, co mogę jej powiedziec? Sory memory jesteś z tępa nic z tego nie będzie? I tak praktycznie każda jaka znam #!$%@? xD jakby jakaś Mirabella z normalnymi zainteresowaniami chciała popisać na gg XD to z chęcią, bo ja #!$%@? dostanę w takim towarzystwie. Ktoś kiedyś powiedział „przebywaj z ludźmi od których się czegoś nauczysz” a ja mam wrazenie ze obcuje z debilami. help, co robić?
  • 39
  • Odpowiedz
  • 48
@tomasz-terlecki są na świecie ludzie głupi i ludzie mądrzy. Ludzie którzy się interesują i tacy, którzy nie. Tak to jest. Nie sądzę, że płeć ma znaczenie. Znam kolesi, którzy gadają tylko o piłce i alkoholu.
Ja na szczęście mam Niebieskiego, który też uważa, że matematyka jest piękna. :) Może nie ma takiej zajawki na fizykę i sztukę jak ja, ale są inne tematy w których jest wygadany. I tak sobie rozmawiamy o
  • Odpowiedz
@iniacz: Matma to nudne ścierwo, tfu

My z niebieskim mamy skrajne zainteresowana, ale często o nich rozmawiamy, dowiadujemy się czegoś nowego i dyskutujemy na ten temat. Fajnie jest mieć kogoś takiego przy sobie.
@tomasz-terlecki spróbuj szukać dziewczyny w jakichś bardziej rozwijających miejscach niż klub nocny i nie zwracaj aż tak wielkiej uwagi na jej cycki, dupę i ładną buzię, a myślę, że łatwiej kogoś inteligentnego znajdziesz. Dziewczyny i ładne i inteligentne
  • Odpowiedz
  • 7
@KozakCzerwony nie umiem sobie tego wyobrazić :D serio
Ale też zakochać się i kochać to są jakby dwa pojęcia. Teraz to już jest wielka budowla z cegieł naszej wspólnej codzienności na fundamencie z naszych kotów.
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki tak nie chcę się czepiać ale co np. jest fajnego w fizyce? Z mojego punktu widzenia również jest to noeciekawe tak jak dla Ciebie jej seriale i kosmetyki. Każdy poszerza wiedzę, ktora jest dla niego ciekawa lub/i potrzebna, wiec krzywdzące jest, że Ty narzucasz co jest fajne a co nie. Lubi tak spędzać czas to o co chodzi? Może Ty jesteś umysłem ścisłym i szukaj kogoś na uczelni, a nie swoje
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki: a co Ty myślałeś? Przecież w tej grze w szukaniu różowego o to właśnie chodzi aby znaleźć różowego, z którym na starość będziesz mieć o czym pogadać, a nie żeby miała fajną dupę i cycki xD
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki: Ja kiedyś byłem z różową, która potrafiła się o wszystko #!$%@?ć w danym poruszonym temacie. Więc stopniowo przez 4 lata usuwałem sobie w głowie listę tematów, o których mogę z nią gadać bez awantur lub zbędnego #!$%@?. Na koniec gadałem tylko o wychodzeniu z psem na spacer i "słuchałem" co tam u niej w pracy.
  • Odpowiedz