Aktywne Wpisy
kikiton +119
#1670 #seriale #netflix #humorobrazkowy #humor
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
zajsty +429
W 34 kolejce Harry Kane poza składem meczowym z powodu kontuzji pleców.
Anglik kończy sezon ligowy 23/24 z wynikiem 36 goli w 32 spotkaniach.
W komentarzach bonusy - wykres z S.Guirassy oraz z G.Müllerem.
Wspaniały to był sezon, nie zapomnę go nigdy.
Dzięki za uwagę i wspólną zabawę.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Anglik kończy sezon ligowy 23/24 z wynikiem 36 goli w 32 spotkaniach.
W komentarzach bonusy - wykres z S.Guirassy oraz z G.Müllerem.
Wspaniały to był sezon, nie zapomnę go nigdy.
Dzięki za uwagę i wspólną zabawę.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
@tomasz-terlecki: Siedzisz na mirko ziom, wiesz o tym?
@tomasz-terlecki: XDD narzekasz ze loszki tępe ale i tak zamiast pogadac z kolegami na meskie tematy szukasz laski do pisania
CUCK CONFIRMED
Komentarz usunięty przez autora
Ja na szczęście mam Niebieskiego, który też uważa, że matematyka jest piękna. :) Może nie ma takiej zajawki na fizykę i sztukę jak ja, ale są inne tematy w których jest wygadany. I tak sobie rozmawiamy o
My z niebieskim mamy skrajne zainteresowana, ale często o nich rozmawiamy, dowiadujemy się czegoś nowego i dyskutujemy na ten temat. Fajnie jest mieć kogoś takiego przy sobie.
@tomasz-terlecki spróbuj szukać dziewczyny w jakichś bardziej rozwijających miejscach niż klub nocny i nie zwracaj aż tak wielkiej uwagi na jej cycki, dupę i ładną buzię, a myślę, że łatwiej kogoś inteligentnego znajdziesz. Dziewczyny i ładne i inteligentne
Ale też zakochać się i kochać to są jakby dwa pojęcia. Teraz to już jest wielka budowla z cegieł naszej wspólnej codzienności na fundamencie z naszych kotów.
(2) większość facetów interesuje się tylko grami i oglądaniem piłki nożnej, handluj z tym
Komentarz usunięty przez autora