Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +145
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1472
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
#szkola #studbaza #studia
Kolezanka jest obecnie na 1 roku zarzadzania kreatywnego ( rowniez skonczyla inny kierunek) i jest zadowolona
Zaocznie faktycznie czesto siedzi sie od rana do wieczora
Piszesz, że skończyłeś kierunek i teraz zaczynasz nowy, rozumiem to tak, że byłeś na tym kierunku 3-4lata do ukończenia i teraz zaczynasz od nowa tylko na innym kierunku? Czy może jednak byłeś na tym kierunki rok po czym stwierdziłeś, że to nie dla ciebie i dlatego zaczynasz teraz inny?
Jak chcesz pogadac z kims na zarzadzaniu/po zarzadzaniu to obczaj grupy na FB i napisz do admina
Ja skonczylem 3 letni kierunek, w tym samym czasie pracujac w zawodzie zwiazanym ze studiami (dzieki uczelni + sam ogarnialem tematy pracowe), ale po tych wszystkich latach chce sie dalej rozwinac i troche przebranzowic
Komentarz usunięty przez autora