@dr_Klotz: w ankiecie nie ma co wybrać, ale dla mnie jest doświadczonym traderem, który ma dużo ciekawej wiedzy do przekazania, chociaż czasem mu odpierdziela, nie trzyma się swoich założeń i gra emocjami, ale lubię go posłuchać/poczytać No i wielki szacun za stworzenie społeczności traderów
w ankiecie nie ma co wybrać, ale dla mnie jest doświadczonym traderem, który ma dużo ciekawej wiedzy do przekazania, chociaż czasem mu odpierdziela, nie trzyma się swoich założeń i gra emocjami, ale lubię go posłuchać/poczytać
@Anhed: Ponieważ jest to ankieta która bazuje na skrótach myślowych i wybierasz najbardziej pasującą odpowiedź, a nie odpowiedź idealnie pasującą do twoich przekonań...
Ponieważ jest to ankieta która bazuje na skrótach myślowych i wybierasz najbardziej pasującą odpowiedź, a nie odpowiedź idealnie pasującą do twoich przekonań...
@dr_Klotz: To #!$%@? może po prostu ,,Spekulant" ?
@dr_Klotz: Zaznaczyłem opcje nr 2. W tej profesji rozgłos jest najmniej pożądaną cechą. @Thorkill: Lepiej opakowana wizerunkowo wersja tradera21 i innych tony robinsów czy kiosakich.
Lepiej opakowana wizerunkowo wersja tradera21 i innych tony robinsów czy kiosakich.
@m00n: Zeby dostrzec podobieństwo miedzy Paciorkiem a Zaorskim musisz na to spojrzeć w kategoriach sprzedawcy MLM. Co jest najważniejsze w sprzedaży MLM? Otóż najważniejsze jest stworzenie struktury pod tobą (czyli bazy klientów), tzw "drzewka" o jakim często pierniczy na tych filmikach Paciorek jak jeździ tym samochodem. No i właśnie Zaorski coś takiego stworzył. Nazywa się TJS i służy do
Lepiej opakowana wizerunkowo wersja tradera21 i innych tony robinsów czy kiosakich.
@m00n: to co on sprzedaje? Bo Kiosaki wiem i jest pełno jego książek. Tak samo trader21 wiem co i jak sprzedaje. On rozumiem dopiero zaczyna monetyzowanie siebie? Wydał jakąś książke z tego co widziałem. Co jeszcze?
Wytłumaczcie mi czemu od jakiegoś czasu tak długo sędziowie zwlekają z pokazaniem spalonego? Czemu to ma służyć? Przecież podanie poszło do zawodnika na pozycji spalonej, ten piłkę przejmuje to wiadomo że jest już spalony. Na co tu czekać?
#kryptowaluty #trading #forex #inwestowanie #zaorski #tjs
Co o nim myślicie?
Przecież nie będzie grał za Ciebie.
@dr_Klotz: No przecież napisałem, ze z czystej ciekawości. Jestem ciekaw opinii, światopoglądu innych ludzi :)
PS.
Właśnie pytam o znaczenie.
@LowcaG: Ja też z czystej ciekawości. Jestem ciekaw opinii, światopoglądu innych ludzi ¯\_(ツ)_/¯
@dr_Klotz: No i to jest już jakaś odpowiedź.
No i wielki szacun za stworzenie społeczności traderów
@Anhed: Podpowiadałbym ci jednak opcję nr 1
@dr_Klotz: To #!$%@? może po prostu ,,Spekulant" ?
@Gensek: No masz opcję "wyrachowany cwaniak" xD
@Thorkill: Lepiej opakowana wizerunkowo wersja tradera21 i innych tony robinsów czy kiosakich.
@m00n: Zeby dostrzec podobieństwo miedzy Paciorkiem a Zaorskim musisz na to spojrzeć w kategoriach sprzedawcy MLM. Co jest najważniejsze w sprzedaży MLM? Otóż najważniejsze jest stworzenie struktury pod tobą (czyli bazy klientów), tzw "drzewka" o jakim często pierniczy na tych filmikach Paciorek jak jeździ tym samochodem.
No i właśnie Zaorski coś takiego stworzył. Nazywa się TJS i służy do
@m00n: to co on sprzedaje? Bo Kiosaki wiem i jest pełno jego książek. Tak samo trader21 wiem co i jak sprzedaje. On rozumiem dopiero zaczyna monetyzowanie siebie? Wydał jakąś książke z tego co widziałem. Co jeszcze?