Wpis z mikrobloga

Skoro to nie ma znaczenia to po co pytasz? Scrolluj dalej ¯_(ツ)_/¯

@dr_Klotz: No przecież napisałem, ze z czystej ciekawości. Jestem ciekaw opinii, światopoglądu innych ludzi :)

PS.
Właśnie pytam o znaczenie.
  • Odpowiedz
No przecież napisałem, ze z czystej ciekawości. Jestem ciekaw opinii, światopoglądu innych ludzi :)

@LowcaG: Ja też z czystej ciekawości. Jestem ciekaw opinii, światopoglądu innych ludzi ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@dr_Klotz: w ankiecie nie ma co wybrać, ale dla mnie jest doświadczonym traderem, który ma dużo ciekawej wiedzy do przekazania, chociaż czasem mu odpierdziela, nie trzyma się swoich założeń i gra emocjami, ale lubię go posłuchać/poczytać
No i wielki szacun za stworzenie społeczności traderów
  • Odpowiedz
w ankiecie nie ma co wybrać, ale dla mnie jest doświadczonym traderem, który ma dużo ciekawej wiedzy do przekazania, chociaż czasem mu odpierdziela, nie trzyma się swoich założeń i gra emocjami, ale lubię go posłuchać/poczytać

@Anhed: Podpowiadałbym ci jednak opcję nr 1
  • Odpowiedz
@Anhed: Ponieważ jest to ankieta która bazuje na skrótach myślowych i wybierasz najbardziej pasującą odpowiedź, a nie odpowiedź idealnie pasującą do twoich przekonań...
  • Odpowiedz
Ponieważ jest to ankieta która bazuje na skrótach myślowych i wybierasz najbardziej pasującą odpowiedź, a nie odpowiedź idealnie pasującą do twoich przekonań...

@dr_Klotz: To #!$%@? może po prostu ,,Spekulant" ?
  • Odpowiedz
Lepiej opakowana wizerunkowo wersja tradera21 i innych tony robinsów czy kiosakich.

@m00n: Zeby dostrzec podobieństwo miedzy Paciorkiem a Zaorskim musisz na to spojrzeć w kategoriach sprzedawcy MLM. Co jest najważniejsze w sprzedaży MLM? Otóż najważniejsze jest stworzenie struktury pod tobą (czyli bazy klientów), tzw "drzewka" o jakim często pierniczy na tych filmikach Paciorek jak jeździ tym samochodem.
No i właśnie Zaorski coś takiego stworzył. Nazywa się TJS i służy do
  • Odpowiedz
Lepiej opakowana wizerunkowo wersja tradera21 i innych tony robinsów czy kiosakich.

@m00n: to co on sprzedaje? Bo Kiosaki wiem i jest pełno jego książek. Tak samo trader21 wiem co i jak sprzedaje. On rozumiem dopiero zaczyna monetyzowanie siebie? Wydał jakąś książke z tego co widziałem. Co jeszcze?
  • Odpowiedz