Wpis z mikrobloga

Drogie mirabelki i ci pozostali mam do was ogromną prośbę. Z racji ostatnich wydarzeń w firmie mam do podjęcia trudna decyzję. Otóż mam dwie osoby, jedna z nich otrzyma naganę druga zwolnienie dyscyplinarne. Obie osoby są tak samo winne. Zachciało mu się romansu w pracy, który zakończył się niepowodzeniem rzutującym ogromnie na działanie firmy. Podobno dostał kosza, ot przegryw jeden. Macie możliwość pomocy w wyborze osoby która wywalę, a której okaże są wielkoduszność i dam druga ostatnia szanse. Wybór należy do was.

#pracbaza #ankieta #rozowepaski #polska

Kto traci pracę

• Dziewczyna 59.8% (631)
  • Przegryw 40.2% (425)

Oddanych głosów: 1056

• 54
  • Odpowiedz
@DawajDawaj: za stosunek do pracy i klientów, awantury w obecności klientów
Mialem napisac, ze lepiej wywalic ta osobe, ktora bardziej rzutuje obecnie na firme, ale po czyms takim to bym sie zastanowil nad wywaleniem obydwu. Wlasnie za awantury.
  • Odpowiedz
  • 5
@nairoht Bardziej sprawdzam ilu jest takich przegrywow zaczepiających wszelkie kobiety w pracy. Nienawidzę takiego zachowania w szególności do mojej narzeczonej. Do niej również próbował podbijać
  • Odpowiedz
@DawajDawaj: Napisałeś posta w taki sposób, że wiadomo, kogo ty chcesz zwolnić i wiadomo, kogo inni mają w ankiecie zaznaczyć, bo dałeś obraz tylko jednej osoby. Komentarze to potwierdzają. Gdzie sens ankiety? Gdzie logika? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@DawajDawaj: czekaj, podbijał do Twojej narzeczonej wiedząc że zajęta? Xd

Weź zwolnij gościa. Nie dlatego że ja jestem różowa i bronię drugiej ale dlatego że skoro to on podbił do tamtej i ogólnie piszesz że podbija do wszystkich kobiet jak leci to po prostu nie jest korzystne dla firmy bez względu na płeć. Zatrudnisz znów jakąś różową to ten zamiast myśleć o pracy to kolejnych flirtów mu się zachce. Ja na
  • Odpowiedz