Aktywne Wpisy
GuPerko1 +29
Hejka, wiem, że większości z Was to nie obchodzi, ale uznajmy to za eksperyment, mianowicie
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
SuperN0vak +2
Moim zdaniem to jak natan wjeżdża na rodziców tj. mame magicala to jest przesada. Jaka by nie była to to jest jednak matka i to nie smaczne, gdy nie ma argumentów (nie wiem jak to mozliwe) i musi sie #!$%@? do jego matki.
#famemma
#famemma
Ludzie serio używają jeszcze klawiatur z wysokimi klawiszami? Zawsze jak widzę że ktoś się jara mechaniczną klawą to widzę że ma wysokie przyciski. Takie coś to mi się kojarzy z panią Grażynką z Urzędu Pracy która dziubie jednym palcem przy pisaniu na kompie a nie z płynnym i szybkim używaniem. Odkąd się przesiadłem na taką z płaskimi to nie wyobrażam sobie niczego innego. Palce po prostu płyną po niej i operuje się z gracją równą grze Szopena. I nie ważne czy mechaniczna czy nie, używam zwykłych klawiatur za max 50 PLN i nigdy nie miałem z nimi problemów. Jak pomyślę o tych starych klawach z wysokimi przyciskami na które byłem skazany np. na lekcjach informatyki to aż mnie palce bolą
@drzuo: Czyli generalnie #!$%@? się znam ale się wypowiem.
Wysokość klawisza to nie wszystko. Liczy się punkt aktywacji. Czasami klawiatura z pozornie wysokimi klawiszami może się okazać "szybsza" niż ta z niskimi.
Komentarz usunięty przez autora
Jak sobie pomyślę o gównianych klawiaturach za 50zł to aż mnie palce bolą
@drzuo: Na to odpowiem osobistym doświadczeniem. Posiadam klawisze które wyciskają się 4mm ale aktywują (i dają fizyczną odpowiedź) na wysokości 2mm. I powiem Ci że po dwóch tygodniach pisania w głowie zostaję to wciskanie na poziomie 2mm także nie wciskam ich tak naprawdę do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@drzuo: Co do #!$%@? xDDD
Pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale dla mnie osobiście wysokie klawisze wygodniejsze, i jak np mam korzystać z laptopa, badz tego wynalazku od apple, to za każdym razem muszę sie od nowa uczyć pisać :P bo ręce same sie układają pod wysokie klawisze - z tu zonk, bo pisze sie na płasko.