Wpis z mikrobloga

- ale dupsko boli, ale tam piecze, #!$%@? smarować trzeba kilka razy, nawet w nocy - ból dupy o tag więcej sprzętu niż talentu i o to, że mu rycerze wypominają, że słaba jakoś vlogów więc trzeba #!$%@?ć nową kamerkę bo przecież jego jabłko XS za gruby hajs źle kręci

- taka ciekawostka - nie testował jeszcze hero 7 - aż sprawdziłem i faktycznie, taki fan video - co by nie było to powinien taki model kamerki znanej na cały świat przetestować ale co? nikt nie dał na testy?
- BEBZUN LOGIC - musi kleić oprawki klejem bo stare i zużyte ale sobie kupujesz na hura osmo i teraz hero 7 które pewnie zwróci do sklepu bo mu nie podpasuje ale trzeba rycerzom pokazać
- w kieszeni znajdzie się miejsce ale do ust już nie ale niżej kolega dał specjalny uchwyt do mordy

- BEBZUN LOGIC 2 - zrób #!$%@? studio, blaty, oświetlenie, uchwyty z Chin do kamer - rób anboksing znanego produktu w Prusaku - popatrzcie jak on robi ten anboksing chamsko, jakby się wściekał i jak się wymądrza - o przylepce, o tutaj już widzę mikrofon z góry a patrzcie ile za to zapłaciłem a oprawki muszę kleić
- na co komu format 4:3 - no to teraz tylko czekać na recenzję Zimnej Wojny

- zwykła pokazówka, on doskonale wiedział jaka będzie jakość auto tylko zrobił to na pokaz dla rycerzy - chcieliście lepszą jakość? patrzcie idę, kupuje no ale lipa
- specjalnie zatyka paluchami mikrofon aby pokazać, że audio #!$%@?, może i jest #!$%@? ale dla mnie to po prostu pokazówka i zwykła antyreklama tak jakby mu GoPro nie dało na testy w 2018 i teraz z powodu czytania tagu i komentów o złej jakości vlogów się wściekł, poleciał kupił i skrytykował

- psa trzyma w ciemnym pomieszczeniu pod jego nieobecność
- koniec vloga w #!$%@? wie niewiadomo jakim momencie

#mocnyvlog #106kg #ponton
  • 1