Aktywne Wpisy
UmbertoDalleMontagne +1058
Sezon pierwszy był bardzo dobry ale drugi też zapowiada się nieźle XD #sejm
majkel88 +30
Podsumowanie szukania roboty w IT od 01.01.2024
Senior Frontend, 5 lat expa, angielski B2/C1, dobre CV
* Wysłane CV - 70
* Obniżone wymagania finansowe o ponad 50% względem ostatniej pracy
Odpowiedzi - 2 / 70
1) Firma A - rozmowa HR wczoraj, dzisiaj dostałem powalone zadania z algorytmów (przypominam że rekrutacja na fronta)
2) Firma B - dzisiaj rozmowa techniczna z live coding, bez etapu HR
Jakby ktoś pytał jaka jest
Senior Frontend, 5 lat expa, angielski B2/C1, dobre CV
* Wysłane CV - 70
* Obniżone wymagania finansowe o ponad 50% względem ostatniej pracy
Odpowiedzi - 2 / 70
1) Firma A - rozmowa HR wczoraj, dzisiaj dostałem powalone zadania z algorytmów (przypominam że rekrutacja na fronta)
2) Firma B - dzisiaj rozmowa techniczna z live coding, bez etapu HR
Jakby ktoś pytał jaka jest
- taka ciekawostka - nie testował jeszcze hero 7 - aż sprawdziłem i faktycznie, taki fan video - co by nie było to powinien taki model kamerki znanej na cały świat przetestować ale co? nikt nie dał na testy?
- BEBZUN LOGIC - musi kleić oprawki klejem bo stare i zużyte ale sobie kupujesz na hura osmo i teraz hero 7 które pewnie zwróci do sklepu bo mu nie podpasuje ale trzeba rycerzom pokazać
- w kieszeni znajdzie się miejsce ale do ust już nie ale niżej kolega dał specjalny uchwyt do mordy
- BEBZUN LOGIC 2 - zrób #!$%@? studio, blaty, oświetlenie, uchwyty z Chin do kamer - rób anboksing znanego produktu w Prusaku - popatrzcie jak on robi ten anboksing chamsko, jakby się wściekał i jak się wymądrza - o przylepce, o tutaj już widzę mikrofon z góry a patrzcie ile za to zapłaciłem a oprawki muszę kleić
- na co komu format 4:3 - no to teraz tylko czekać na recenzję Zimnej Wojny
- zwykła pokazówka, on doskonale wiedział jaka będzie jakość auto tylko zrobił to na pokaz dla rycerzy - chcieliście lepszą jakość? patrzcie idę, kupuje no ale lipa
- specjalnie zatyka paluchami mikrofon aby pokazać, że audio #!$%@?, może i jest #!$%@? ale dla mnie to po prostu pokazówka i zwykła antyreklama tak jakby mu GoPro nie dało na testy w 2018 i teraz z powodu czytania tagu i komentów o złej jakości vlogów się wściekł, poleciał kupił i skrytykował
- psa trzyma w ciemnym pomieszczeniu pod jego nieobecność
- koniec vloga w #!$%@? wie niewiadomo jakim momencie
#mocnyvlog #106kg #ponton