@ciulus Narkoman z reddita - "raz na miesiąc pale 6mg czystej, farmaceutycznej metamfetaminy po czym dokładnie wykonuje redukcję szkód oraz suplementacje" cpun z wykopu - "e hui #!$%@? wale kode xddd"
@ciulus: chwilę siedzę na reddicie i mnie po prostu drażni tamta kultura bycia idealnym i grzecznym wobec każdego. Musisz mówić rzeczy zgodne z polityką portalu bo od razu jak mówisz coś co się nie podoba to kasuja wpis. Wszyscy po plecach klepia ale ogólnie myślą co innego. Kultura fałszu i obłudy tam jest jakich mało. Już wolę nasze szczere gburostwo (ʘ‿ʘ)
@ciulus: niby tak, ale nie do końca spróbuj coś kontrowersyjnego lub niepopularnego na reddit napisać, to wylecisz (z uśmiechem) zanim skończysz pisać zdanie ( ͡°͜ʖ͡°)
@kolargolo nie do końca. Są suby gdzie można wszystko.
Dodatkowo na wypoku jest przesadzone w drugą stronę. To nie jest szczere gburostwo tylko nie zgadzanie sie z innymi dla samej idei gównoburzy, bo to ktos moglby odebrac, ze ktos sie zna bardziej niz ja.
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
@kolargolo: Kłamstwo. Każdy subreddit ma swój własny regulamin.
spróbuj coś kontrowersyjnego lub niepopularnego na reddit napisać, to wylecisz (z uśmiechem) zanim skończysz pisać zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo na wypoku jest przesadzone w drugą stronę.
To nie jest szczere gburostwo tylko nie zgadzanie sie z innymi dla samej idei gównoburzy, bo to ktos moglby odebrac, ze ktos sie zna bardziej niz ja.