Wpis z mikrobloga

tak jak grałem w #thedivision bardzo mało (10h - po prostu jakoś mnie nie porwało) tak beta z #thedivision2 zachęca mnie mocno mimo iż zagrałem tylko 30 min. Nie wiem czy to wina sterowania bo wydaje mi się inne ale jakoś sam interfejs mi się bardziej podoba i jakiś taki bardziej user friendly jest. Grałem więcej w wildlands ale tam strasznie sztywna ta postać była a tutaj jest spoko. Kto może nawet się kupi jak wyjdzie. Wie ktoś to jakiego momentu w grze jest beta? Czy jest ograniczona tylko czasowo?
#ps4
  • 4
@johnnyMetalowy: Klimat w jakim osadzone jest The Division jest dla mnie idealny: post apo w opuszczony rozsypujacym sie NYC (The Division 1). Koncepcja dark zony gdzie szlo sie z dreszczykiem emocji na poczatku, odkrywalo nowe lokacje, zdobywalo przedmioty i uwazalo na innych graczy tez super. Najwiekszym rozczarowaniem bylo odkrywanie kolejnych wyzszych poziomow dark zony, spodziewalem sie, ze bedzie tam cos interesujacego odnosnie fabuly, jakies super lokacja, a dostalem tak naprawde przeciwnikow