Wpis z mikrobloga

Mirki, jestem od paru dni szczęśliwym posiadaczem konsoli. Różowa nieszczęśliwym. Kupilismy konsole z grami Sims (bo chciała) i Fifa 19 (bo również chciala). Dla mnie skromne AC Oddysey i Forza 4.
I teraz najlepsze
Fifa 19- "za skomplikowane"
Simsy- "to nie to samo co na komputerze".
Szukam gry dla różowej, cos przygodowego z możliwością gry multi, tylko offline...
#xboxone
  • 26
  • Odpowiedz
@BillyGugu: dam ci rade wez sprzedaj różową to ci sie chociasz te gry zwroca i po klopocie.
I przy okazji podaj jakie lubi to bedzie latwiej cos znalezc ;) (typu co chce by gra zawierala)
  • Odpowiedz
@BillyGugu: Sam skorzystaj z tego narządu. Kupiłeś jej dwie gry, które chciała, i się jej nie podobają, a chcesz żebyśmy my wybrali tytuły dla kogoś, kto sam nie wie w co lubi grać xD
  • Odpowiedz
@Griffith: no niestety tak bywa, zawsze chciala w fife pograc, najlepiej razem ze mna. Troche sie rozczarowała, powiem szczerze tez, ze sterowanie w simsach i mnie zniechęciło
Jako dobry mąż szukam czegos dla niej na pocieszenie, w koncu to byl nasz wspolny zakup i chce zeby miala przyjemnosc z grania.
  • Odpowiedz
@BillyGugu: overcooked kosztuje koło 15zł, więc warto zaryzykować. Gra ma miejsce w kuchni, więc dodatkowa szansa na ciepłe przyjęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Potem overcooked 2 i w podobnym typie Catastronauts. Mojej się podobają.
  • Odpowiedz