Aktywne Wpisy
sylwke3100 +2
Ile mieście lat jak pierwszy raz wyjechaliście choćby na jeden dzień za jakiekolwiek granicę?
Mireczki mam pytanie. (Nie będę ściemniał, że jestem tu z wami od dawana bo nigdy na oczy wykopu nie widziałem ) A sprawa jest taka. Uratowałem przed oddaniem na elektroniczny złom dwa garaże pełne...
1. Bądź oszustem i okradaj ludzi.
2. Środki trzymaj na giełdzie BTC i korzystaj z banku.
3. Bank / giełda blokują konto i kradną Ci pieniądze które tak pracowicie ukradłeś.
5. Zrób gównoburzę na Wykopie.
6. Wszyscy wykopują bo nikt nie lubi giełd i mBanku.
7. Profit.
8. Nie było pkt 4 tak jako jak nie było RiGCzu u wykopujących.
Mi też jakoś ta historia śmierdzi na kilometr. Bank "tak se" blokuje konto. Od lat mam konto w mBank właśnie i nigdy nie miałem jakiejś krzywej jazdy tego pokroju. Racej zdrowy umysłowo konsultant nie powie "ma pan bana bo jest pan podejrzany w sprawie o oszustwo".
Serio, banki lubią procedury i nic z d--y nie robią. Czasem zdarza
Mi też jakoś ta historia śmierdzi na kilometr. Bank "tak se" blokuje konto. Od lat mam konto w mBank właśnie i nigdy nie miałem jakiejś krzywej jazdy tego pokroju. Racej zdrowy umysłowo konsultant nie powie "ma pan bana bo jest pan podejrzany w sprawie o oszustwo".
Serio, banki lubią procedury i nic z d--y nie robią. Czasem zdarza
@JestemKaspi Gdyby prokurator zablokował konto to nic nie mógłby z tym kontem zrobić. A już na pewno nie wypłacić kasy o zamknąć konta.
Komentarz usunięty przez autora