Wpis z mikrobloga

No to jedziemy, na dzisaj na NBA kuponik wyglada nastepujaco:
Lakers vs Clippers - Wazny mecz dla obu ekip bo dzieli ich jedno miejsce i to miejsce w playoffs... Mowi sie ze Lebron w tym meczu wystapi i Kuzma tez wiec Lakers beda tylko bez Lonzo. Clippersi wciaz bez Gallinari wiec to duze oslabienie.
W tym meczu obstawiam dosc wysoki handicap na + na Lakers czyli ze nie przegraja roznica 10 pkt.
Sixers vs Warriors - Hit wieczoru, Rozpedzone Sixers vs Rozpedzone Warriors ktoras z druzyn sie w-----e z torow. Warriors oczywiscie faworytem i pewnie ten mecz wygraja ale uwazam ze nie bedzie pogromu , W Sixers cala ekipa zdrowa wiec bedzie mial kto punktowac. Moj typ na ten mecz jest taki sam jak w meczu Lakers czyli ze Sixers nie przegraja roznica 10 pkt
Spurs vs Nets - Spurs w mocnym zestawieniu bo juz zdrowi sa DeRozan i Aldridge, graja u siebie na dosc mocne Nets w tym sezonie ale graja na wyjezdzie z mocnym Spurs w dodatku sa bez Crabbe i Dudleya czyli mocnych ogniw druzyny. Stad uwazam ze Spurs wygra i to co najmniej roznica 4 pkt
Toronto vs Bucks - Tutaj obstawiam czysta Jedynke na Toronto, tutaj nie ma za duzo do pisania rownie dobrze moze wygrac Bucks bo sa to druzyny zblizone do siebie skillowo ale licze ze duet Kwahi i Lowry > Antek i spolka ale tutaj jest 50/50 wedlug mnie
Detroit vs Mavericks - Dallas ktore wczoraj gralo i latwo wygralo z Knicks (kto z nimi nie wygrywa?) podejmuja sredniaka ktorym jest Detroit zreszta Mavericks tez sredniak jedynie Doncic ich ratuje. Biore tutaj ze Detroit nie przegra tego meczu roznica 5 pkt, wyczuwam tutaj zwyciestwo Detroit ale wolalem sie ubezpieczyc, Mavericks wczoraj grali, Detroit wypoczete, graja u siebie no I Blake i Drummond dadza rade :)

To by bylo na tyle jesli chodzi o ta noc, oby weszlo hehe Powodzonka
@poducha @danlenoir
#bukmacherka
Spurs - No to jedziemy, na dzisaj na NBA kuponik wyglada nastepujaco:
Lakers vs Clip...

źródło: comment_pVSAd6NHiNRlrDJQpM5sRj1Odkv3euHs.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JK91: hehe Luzno, ja sie boje ruszac Pacers bez Oladipo to jedna wielka nie wiadoma ;d
Ogolnie to chyba Lebron nie zagra dzisaj i troche sie zmartwilem haha ale moze nie przejebia 10 pktami zobaczymy ;p
  • Odpowiedz
Ogólnie tak tez się zastanawiałem nad Detroit-Dallas ale na sts-ie zostało już tylko handi +2,5 Detroit i lekko się cykam kurs zatrważający bo aż 1.35 także jak sądzisz wejdzie ?
  • Odpowiedz
@JK91: tez polecialem :/ Toronto co dalo d--y to nie mam pytan... Detroit tez kiepsko ale mi weszli. Jedynie Toronto i Spurs o jeden punkt mi przegrali ;p Sixers ladnie zagralo ;p
  • Odpowiedz