Aktywne Wpisy
majakstasko +30
Jeśli macie materiały, gdzie dziewczyna opowiada o problemach psychicznych, pije alkohol, jest pijana - prześlijcie do mnie na maila, proszę. Badam sprawę.
#danielmagical #patostreamy
#danielmagical #patostreamy

Itslilianka +1442
wykopki, kupuje paletę zwrotów z Amazon i innych za 2.4k. Siostrzeniec tam pracuje i może ją kupić bez żadnej prowizji.
Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza
Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza

Liczę, że skoro udało się ustalić, co powoduje błąd, to będzie jakiś hotfix. Z drugiej strony to Paradox, więc może być coldfix tak w pół do "nigdy".
#eu4
a przy jakim Dev Ci się to robi?
A to na jakim nowym patchu? bo ja miałem dużo więcej i nie było problemu za wyjątkiem zakładki religia - jak się na nią kliknelo by np. wysłać misjonarza to parę sekund
Ja grałem sob ie na poprzednim patchu i kampanie handlowe miałem jak najbardziej. Dało się grać za wyjątkiem tej zakładki religii. Zagrałem prawie do końca. Zostało już niewiele do podbicia ale stwierdziłem że jednak nie zdążę.
Teraz gram na najnowszym patchu też celuje w WC ale jestem na razie na roku około 1640 - gram Rosją. Na razie działa OK, nawet zakładka religia.