Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +213
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
ilem +200
źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz

Mój blog znalazł się na drugim miejscu w rankingu widoczności 500 polskich blogów podróżniczych, jeśli chcecie to wykopcie znalezisko o tym rankingu :) Ogromnie cieszy mnie to że zostałem w nim uwzględniony, bo wiem że jakieś osoby chciały nawet aby nas usunąć twierdząc, że nie jesteśmy blogiem podróżniczym bo co jakiś czas publikujemy przepisy z serii kuchnie świata.
Ten sukces nie byłby możliwy dzięki wsparcia jakie od was otrzymuje, pozytywnych komentarzy, wiadomości prywatnych, rad, itp :)
Jeszcze raz DZIĘKUJE!
Pozdrawiam!
Pobierz