Aktywne Wpisy
Saper86 +204
Akcja z dzisiejszej nocy na moim osiedlu. Chłopom kradzież sie nie udała #zlodzieje #czestochowa #kradziez
DickSlinger9000 +105
To chyba najbrutalniejszy blackpill jaki kiedykolwiek widziałem.
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki jak wyjść z biedy?
Mam 26 lat oraz wspaniałą żonę i cudownego syna.
Pracuje sam, z tego względu, że wolę aby to żona wychowywała naszego syna zamiast obcych ludzi w przedszkolu, mimo tego, ze sama chciała iść do pracy. Ustaliliśmy jednak, że lepiej dla dziecka będzie jeszcze nie posylac go do przedszkola i że powinienem dac radę sam.
Otóż nie.
Niestety w ostatnim czasie nawarstwilo się tyle niespodziewanych wydatków, że musiałem się zadluzyc i powoli wpadam w spiralę długów i często nie wystarcza nam do wypłaty...
Wiem, że prędzej czy później żona będzie musiała iść do pracy ale przedszkole zaczyna się dopiero od września i do tego czasu jakoś muszę dac radę.
Nie wiem już co robić. Jakieś rady?
#bieda #przegryw #pytanie #wroclaw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Dziecko do przedszkola, matka do pracy.
Dziecko nauczy się obcować z innymi dziećmi i nie będzie odludkiem, fundusz domowy powiększy się.
Chyba, że chcesz iść dalej swoją debilną honorową drogą i wybierz #!$%@? nadgodzin, weekendów / wyjazd za granicę, nie brać udziału w wychowaniu i dorastaniu swojego dziecka, które zacznie do ciebie mówić "panie ojcze" albo "proszę pana".
Co do twojego uprzedzenia do przedszkola - dziecko może tam poznać swoich
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@stormkiss: Bzdury. Można być odludkiem po uprzednim dość intensywnym obcowaniu z ludźmi, którzy prędzej czy później okazują się tak płytcy, że aż niewarci zadawania z nimi.