Idziesz ulicą i widzisz pic rel. Ja pierwsze co bym pomyślał, że to jakaś barbi bogatego bolca, ewentualnie "ekskluzywna" diva. Ostatnie co by mi przyszło do głowy to to, że ta laska chodzi z menelem srającym do wiadra na oczach tysięcy ludzi i jeszcze go utrzymuje xD
@bezbekpol: "Diva" nie ma nic wspólnego z byciem zwykłym #!$%@?, oryginalnie była to gwiazda opery a tępe dzidy używają tego bo brzmi ładniej niż zwykła #!$%@?, więc nie używajcie tego #!$%@? słownictwa, nazywajcie #!$%@? #!$%@? a nie "Eksluzywnymi paniami do towarzystwa". I przepraszam że tak powiedziałem. A wracając do postu, jak widze takie cos na ulicy to jest mi autentycznie żal tej dzidy, bo mając 20 pare lat wygląda jak
Jeszcze #!$%@?ąc to glonojad miał pewnie więcej #!$%@?ów w sobie niż ja frytek z maka w swojej mordzie, więc prędzej bym wsadził #!$%@? w blender niż w takie coś.
@niezwornowazony: One mają fejmy z insta i snapów, to też się liczy. #!$%@? a babury cały czas rzępolą jak to mają #!$%@? i źle i to ucisk patriarchatu, ona jest serio straszna.
Idziesz ulicą i widzisz pic rel. Ja pierwsze co bym pomyślał, że to jakaś barbi bogatego bolca, ewentualnie "ekskluzywna" diva. Ostatnie co by mi przyszło do głowy to to, że ta laska chodzi z menelem srającym do wiadra na oczach tysięcy ludzi i jeszcze go utrzymuje xD
#danielmagical #rafatus #patostreamy
A wracając do postu, jak widze takie cos na ulicy to jest mi autentycznie żal tej dzidy, bo mając 20 pare lat wygląda jak
Divy istnieją, bo jak ktoś ma kasę to sobie wyrucha gwiazdkę z TVNu czy Polsatu, a nie #!$%@? z Roksa.pl
#!$%@? a babury cały czas rzępolą jak to mają #!$%@? i źle i to ucisk patriarchatu, ona jest serio straszna.
Wygryw w #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora