Aktywne Wpisy
Potifara +50
Dobry wieczór po dość gorzko-słodkim wydarzeniu. Ten, o którego najbardziej się obawiałem, wraca na tarczy. Natomiast cieszą wygrane Amadeusza Ferrariego, „Guzika" i Normana Parke'a. Jak pisałem wczoraj w okolicach godziny trzynastej i czternastej, Natanowi udało się wyjść do utworu stworzonego przez wyżej wspomnianego Roślika. Wątpiłem w to do końca, ale spokojnie ponad milion widzów wreszcie usłyszało Bobiego Szmerda aka its tajm to merda. Potwierdzenie, że Marcoń wychodzi do tego kawałka otrzymałem w
Wrrronika +37
Daj mi plusa a napisze Ci jakis antyromantyczny wierszyk [max do 3:40]
.
Jasnowidz prosi o mapkę z zaznaczonym miejscem gdzie ostatnio był widziany zaginiony w sumie to chyba powinna to jakoś wyczuć?. Przecież ma dar... pomijając już fakt, że mogła oszczędzić sobie tej prośby o mapkę i wygooglować gdzie znaleziono telefon bo takie informacje są dostępne w internecie.
Po otrzymaniu mapki wrzuca na swój profil mapkę z zaznaczony miejscem gdzie jej zdaniem poszukiwany wpadł do Warty. Oczywiście zaznaczone przez nią miejsce znajduje się tuż obok przystanku gdzie znaleziono telefon poszukiwanego. Chyba każdy bez daru jasnowidzenia wskazał by taką samą wersję wydarzeń?
Czasami może uda jej się coś odgadnąć ale do czego zmierzam...
Pewnie pamiętacie zaginięcie kobiety w Skarszewie, która zaginęła dwa dni po swoim ślubie. Pani Kamila po odnalezieniu przez nurków ciała Pani Roksany wrzuciła mapkę, którą przekazała wcześniej rodzinie. Było na nim zaznaczone jezioro (prawdopodobnie Borówno małe na gogle maps nie jest opisane). Tymczasem Cialo znaleziono w Jeziorze Borówno Wielkie. Po napisaniu kulturalnego komentarza na jej profilu, że jest w błędzie kobiety z jej profilu (część z nich miało w profilu "Matka na pełen etat" xd) zaczęły na mnie najeżdżać aż wkońcu jasnowidzka usunęła mój komentarz bo rozpętał straszną #gownoburza Gdy ktoś inny zwrócił uwagę na pomyłkę też był odrazu blokowany.
#zaginieni #jasnowidz #madki