Wpis z mikrobloga

Możecie polecić gdzie w Łodzi najlepiej zapisać się do ortopedy na NFZ? Bo nawalają mnie stawy, przede wszystkim kolana i chciałbym żeby pomoc była konkretna a nie tekst, to niech Pan sobie Ketonalem posmaruje ...

#lodz #nfz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Grzechooy bolą cię kolana tak mocno, że ciężko ci stać? Czujesz jakbyś jeszcze chwilę postał to by ci się nogi w kolanach ppskładały?
  • Odpowiedz
  • 0
@BoKoR bardziej to jest taki tępy ból. Jak siedzę przez dłuższy czas to wtedy, albo po łyżwach czy innej aktywności fizycznej no nie mogę sobie kucnąć np. bo #!$%@? . Ogólnie to ja jestem świadom tego, że to niedobór tkanki chrzęstnej , ale pytanie jak duże są tam zniszczenia i czy może suplementacja czy jakieś zastrzyki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Grzechooy to to ja mam chyba coś identycznego.
Tylko ostatnie problemy miałem dobre 6 lat temu. Wtedy byłem na jakiś zabiegach gdzie przykładami mi elektrody i walono prądem. Po tym było lepiej. Do tego brałem jakieś prochy (nie pamiętam nazwy, ale skład to były jakieś mielone skorupiaki). Lekarz powiedział mi abym wziął kapustę, porozbijał tłuczkiem jak na schabowe, przyłożył do kolan i zawinał bandarzem. Na początku się śmiałem z tego, ale
  • Odpowiedz
  • 0
@BoKoR kiedyś byłem u orto, ale to dobre 3-4 lata temu bo miałem jakieś początki, ale jak mi powiedziała, żebym brał tabsy dwa razy dziennie to pomyślałem sobie że chyba z ... spadła i nie będę się faszerował, ale z perspektywy czasu to wiem, że to były suplementy, artresan kompleks coś takiego i podobno niektórym po tych 3 msc pomaga. Zobaczymy co wymyśli jak pójdę i dam znać
  • Odpowiedz
@Grzechooy ja mam tak że jak siedzę np w kinie albo kucam to mam czasem taki ból jakby mi ktoś gwoździa wbijal mówiłem lekarce to podotykala i mówiła że to normalne...(,) jakoś mi się heh wierzyć nie chce
  • Odpowiedz
@Grzechooy: mnie jak kolano bolało to koleś powiedział żebym wziął ibuprom. na pytanie o usg czy rezonans koleś powiedział że jeszcze mi coś wykryją i po co mi to. XXI wiek, koleś po 30tce, przychodnia Medicover
  • Odpowiedz