Aktywne Wpisy
n1craM +256
mam_spanko +106
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
#lodz #nfz
Tylko ostatnie problemy miałem dobre 6 lat temu. Wtedy byłem na jakiś zabiegach gdzie przykładami mi elektrody i walono prądem. Po tym było lepiej. Do tego brałem jakieś prochy (nie pamiętam nazwy, ale skład to były jakieś mielone skorupiaki). Lekarz powiedział mi abym wziął kapustę, porozbijał tłuczkiem jak na schabowe, przyłożył do kolan i zawinał bandarzem. Na początku się śmiałem z tego, ale