Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GothBoyy666: Jakbyś miał chociaż ćwierć mózgu to byś wiedział, że ponad 2 lata nie biorę xD.
Po prostu odwieczna beka z debili, których boli używanie google.
@Twinkle: Jakbyś miała chociaż 1/8 mózgu to byś wiedziała, że mnie nie obchodzi twoje życie jako losowego randomka z neta, poprostu zadalem pytanie. Gdybym nie użył google to bym nie zadał pytania, a zadałem je już na różnych forach chyba z 4 razy oraz przejrzałem wiele stron w poszukiwaniu odpowiedzi, z takim samym skutkiem. Polski internet jest ubogi jesli chodzi o temat metkatynonu.
  • 0
@GothBoyy666: 5 sekund, typie. Nie umiesz czytać.
Niejaki Dariusz Zuba przeprowadził takie badania dla Instytutu Ekspertyz Sądowych w Krakowie, użył Sudafedu, Kalium Hypermanganicum (z Wrocławia) i ocet, firmy ze Sławącinka ( zakupiony w spożywczym!  ). Wyszła mu wydajność 24,5%, robił metodą z octem na ciepło. W produkcie końcowym oprócz metkatynonu stwierdził zawartość kwasu octowego, aldehydu benzoesowego i benzyloaminy.
Do poczytania na http://www.forensicscience.pl/pfs/71_zuba.pdf
  • 0
@GothBoyy666: Bo jestem kompetentna, ale nienawidzę ludzi nie potrafiących czytać ze zrozumieniem i w ogóle uważających, że metkat może przynieść coś dobrego.
@Twinkle: A jaka skromna ( ͡° ͜ʖ ͡°). Czy jakikolwiek narkotyk moze przyniesc cos dobrego? (Wiadomo, leki przeciwbolowe itp) ale ja poprostu jak czlowiek sie zapytalem o Twoje sposoby oczyszczania i redukcji szkód, bo posty z H znam na pamiec.
  • 0
@GothBoyy666: No jak widać nie znasz, skoro miałeś problem z przeczytaniem tego badania.
Akurat w wielu miejscach i dla wielu osób uchodzę za encyklopedię w tej kwestii, także mam prawo w tej kwestii mieć wybujałe ego.
  • 0
@GothBoyy666: To co Ty jeszcze tutaj próbujesz uzyskać? Facet w warunkach laboratoryjnych, będąc chemikiem tego nie uzyskał. Ja mam wykształcenie biologiczno-chemiczne łącznie z laborkami i robiłam najtrudniejszą z syntez, wymagającą najwięcej czasu, którą razem ogarnęłyśmy z ś.p. w3ird i na pewno nie było to więcej niż ten próg.
@Twinkle: Obecnie Próbuje uzyskać odpowiedź na pytanie, czy [wszystkie] jony manganu wytworzone przy prostej syntezie z nadmaganianem i lodówką są widzialne gołym okiem, i jak można sie ich pozbyc [czy da sie w ogóle w warunkach domowych], bo nie moge uwierzyć, że waliłas to pół roku i za każdym razem laboratoryjnie oczyszczałaś. Moge wiedzieć o jaką synteze chodzi? Ciągle z nadmaganianem czy innym utleniaczem?
  • 1
@GothBoyy666: Nie są widoczne gołym okiem, najlepiej jest w ogóle robić to wg. właśnie naszej metody z zamrażarką. Ale generalnie nie polecam, a już szczególnie nie po kablach. Najlepiej per rectum po lewatywie. Ale nie warto, klefedron ma stosunek lepszy hajs/jakość/klepliwość/ciśnienie na dorzutkę. Co nie znaczy, że załadowanie klefedronu w mięsień nie poskutkuje 3 dniami paraliżu. Jak nie umiesz robić iniekcji to nawet się za to nie bierz, bo potem będę