Aktywne Wpisy
Nullek +86
Spełniłem swoje małe marzenie (。◕‿‿◕。)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
Taki temat: jaka technologia jest dzisiaj powszechna, nie wyobrażasz sobie bez niej dzisiejszego życia, a w 2010 roku nie była jeszcze codziennością lub była całkowicie nieznana?
Dla mnie top to android auto/apple carplay. W 2010 nawigacja była na osobnym palmtopie albo w formie 3" ekranu w samochodzie, aktualizacje kosztowały po 1000zł, a dla pozostałych była mapa papierowa. Dzisiaj już w większości bezprzewodowy carplay z google mapami online, yanosikiem i muzyką yt/spotify to
Dla mnie top to android auto/apple carplay. W 2010 nawigacja była na osobnym palmtopie albo w formie 3" ekranu w samochodzie, aktualizacje kosztowały po 1000zł, a dla pozostałych była mapa papierowa. Dzisiaj już w większości bezprzewodowy carplay z google mapami online, yanosikiem i muzyką yt/spotify to
#motoryzacja #samochody #heheszki
@AndrzejBreivik: ale wiesz, że już dawno lata osiemdziesiąte mamy za sobą? Automaty są dzisiaj nieporównywalnie tańsze w obsłudze niż manuale.
@wxx71: tak, wiemy. Tylko dwudziestoletnie premium prosto z Niemiec z przebiegiem 150kkm.
@AndrzejBreivik: Na przestrzeni 200kkm zostawi u mechanika mniej z automatem niż manualem.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak poza tym to pa, pa słodki anioleczku.
@krzysztof-es-545:
O ile nie padnie w niej jakiś sterownik za wywrotkę cebuli. Poza tym, dzisiaj automaty są nie tylko na hydraulice, są też dwusprzęgłowe a te są droższe w obsłudze niż wymiana jednego sprzęgła w manualu plus ewentualnie dwumasy.