Wpis z mikrobloga

Ehhh, mam w ferie wolną chatę (co się rzadko zdarza) i chciałem sobie coś przyćpać. Pierwszy wybór padł na 100 ug lsd, ale mój kontakt się zesral i na ferie nie ogarnie a trochę boje się brać od kogoś innego bo już raz NBOMe dostałem. Mam jeszcze emeczke ale samemu w domu to chyba średni pomysł bo jestem mega gadatliwy i socjalny. Benzo nie chce za bardzo próbować bo się jeszcze w coś #!$%@? ; - ; #przegryw #narkotykizawszespoko #mdma #lsd
  • 25
  • Odpowiedz
@Politoczika: moja matka ostatnio do mnie mówi, że kiedyś to się tylko wódkę piło i nawet jak się człowiek zrzygał pod siebie i #!$%@? komuś ryj na agresorze to lepiej bo „przynajmniej wiesz ze nic mu się nie stanie, a teraz palą marychę i nie wiadomo czy się nie przekręca” xD Ogólnie to ma jakieś #!$%@? podejście i zawsze gloryfikują alkohol
  • Odpowiedz
@OREO-30: Faza była zajebista, to był mój pierwszy kontakt z psychodelikami i będę to wspominał do końca życia. Rzecz w tym że NBOMe dużo łatwiej jest przedawkować i można się po tym przekręcić. Po lsd jest to niemal niemożliwe
  • Odpowiedz