Aktywne Wpisy
dupox +65
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Piękny @Pruderyjny w stanie przedchorobowym, ja chory, ale to nic nie znaczy. Nic w obliczu przepysznej inicjatywy, którą jest krakowskie piwo!
Tak więc sobota, 26 stycznia godzina 19:50 spotykamy się w miejscu zaznaczonym na mapie (a nie pod jakimś kioskiem) i udamy się do Nowego Kraftowego!
W sumie nie mam siły wymyślać nic więcej. xD
#krakowpiwo #krakow
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Pruderyjny @Czerwony_Krokodyl @DOgi @even @hatifnat @henk @idol89 @Settesz @SpiderFYM @talinka @Szarlejowiec @Mir0slaw @Rzaba @nsfw @KaczuszkaSpodDzbanuszka @Meriu @Dassault @endostyl @Jackey @mahometgej @peterek93 @M4lutki @myszczur @mile5 @moby22 @Napiecie @orchis1565 @polok20 @poprostuMarcin @dzangyl @Elektrolit @adios @kesik4 @emdey @Beauvoir @Miniaa @Soczysty24 @tomix @