Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Czołem mirki, zakupiłem trial od #franqie i niestety duża część programów nie działa. Ma ktoś pomysł jak z tym zaradzić?
Thanks from mountain ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#iptv
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dewolto: Ma, bo Franqie to tylko pośrednik, sprzedaje pakiety od 4 różnych dostawców. Akurat entry nie używam więc nie pomogę ale pewnie zaraz się ktoś znajdzie kto tego pakietu używa :)
  • Odpowiedz
@dewolto: Ja używam entry prawie dwa tyg i działają wszystkie kanały. Raz coś się nie ładowały, wyłączyłem tv z prądu na parę minut i wróciło do porządku. Samsung z smart tv i apką smart iptv.
  • Odpowiedz
  • 0
@slash83 a który pakiet jest wg ciebie najlepszy? Czy po zakupie dostanę listę tylko z polskimi kanałami czy wszystkie jakie są i będę się musiał 2 dni męczyć w filtrowanie kanałów pl?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bslawek: wifi, dobre połączenie. Na pakiecie entry odpala się cześć programów, a takie jak tvn, polsat, Eurosport nie działają. Czy ma to znaczenie, że jestem w UK?
  • Odpowiedz
Wifi

@dewolto połącz po LAN i sprawdź. Ewentualnie sprawdź przez vpn jeżeli jesteś w UK, bo z tego co mi wiadomo to w UK blokują jak lecą jakieś mecze. Ale to by zablokowało całość a nie poszczególne kanały.
  • Odpowiedz