Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
ten człowiek musi mieć coś z głową, pod każdym shotem z Danielem widać jak komentuje i go broni, to jest konto pibeczka czy jak? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Zapisz się na jakieś zajęcia z logiki, bo to co napisałeś, jest tak debilne, że nie sposób się do tego odnieść.
jemu to powiedz
Gdzie tam jest o wolności słowa?
Według tego, co wyprodukowaleś, niemożliwa jest jakakolwiek różnica poglądów, krytyka etc..
Twoja wolność słowa (i obrażnia mnie w tym momencie od osób upośledzonych) narusza w tym monecie moją wolność.
czaisz?
I nie ja to wyprodukowałem. Autora Ci podałem.
Kolejny błąd logiczny- jak wolność słowa może naruszać wolność słowa?
Zdanie de Tocqueville, jest logiczne, bo moimi czynami mogę bezpośrednio wpływać na twoje życie.
Natomiast to co mówię, w żaden sposób nie narusza twojej wolności słowa, tylko czynami mogę ograniczać, kontrolować to
Jakby się nat tym zastanowić, to może. Wolność słowa gwarantuje prawo do publicznego wypowiadania opinii. Jeżeli ja, w tłumie ludzi, będę wyrażał pozytywne opinie na mój temat. Przyjdzie ktoś,