Aktywne Wpisy
Kibice Realu to jest dla mnie odklejka zupełnie innej kategorii. Cały mecz klepani jak pośladki striptizerki, dogrywka na czas jak szczury i tylko autobus a teraz czytam NAJLEPSZY KLUB, CZAMPIONS MENTALITY, CARLO NAJLEPSZY TRENER xD
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
Linnior88 +2
Czy moglibyście założyć rodzinę z prostytutka jeśli okazałaby się wspaniała rodzinna kobieta ?
https://www.wykop.pl/wpis/38315757/uwaga-pamietacie-gdy-magcial-mowil-o-swojej-nowej-/#comment-134566729
#lvbet #bukmacherka #famemma #mma
#patostreamy #danielmagical
@xthelay: na zrzucie jest wyraźnie napisane "walka" a nie konferencja
Ale akurat w ustawioną walkę nie uwierzę, tym bardziej że piszę tak zakłamany knur.
screeny z datą pisania tego, a nie piszesz głupoty. to chodzi o konferencje
Komentarz usunięty przez autora
@cotamslychac333: im większa niespodzianka, tym większą uwagę zwraca dana walka, dlatego właśnie opłaca się ustawiać takie walki, w których wygrywa faworyt, tak jak ustawiano mecze w NBA
@cotamslychac333: ... jak ustawiasz jakiekolwiek wydarzenie sportowe, to minimalizujesz ryzyko wpadki i maksymalizujesz zysk