Wpis z mikrobloga

@106kg178cm: naucz się kultury gdy do mnie piszesz jaskiniowcu. Skoro napisałeś, że 60 hz i 60 fps to to samo, to nie ma znaczenia czy powie fps czy hz. Sam sobie przeczysz. On przestawił kamere z 50 hz/fps na 60 fps/hz aby nie było interferencji m.in. z oświetleniem które "mruga" w 60 hz, ale... taki prymityw aak ty tego nie zrozumie
@xpatryk89: Prymitywny to jesteś Ty, bo jak widać nie zrozumiałeś ironii. Taka przypadłość, trudno. Poza tym, nie odniosłem się do żadnej Twojej wypowiedzi więc nie ucz mnie kultury leszczyk. 60Hz to nie to samo co 60FPS, ale skąd grubas jako technologiczny specjalista ma o tym wiedzieć? I oczywiście, mógł się przejęzyczyć. Jednak jemu takie wpadki zdarzają się za często, nie sądzisz?
@106kg178cm: Nie, nie sądze, niekulturalny chamie, wiem, wiem, najlepiej na koniec napisać, że nie zrozumiałem żartu lub ironii. Wiesz co? Fpsy są używane w nazewnictwie(klatki na sekunde) opcji kamer, ale hz też jest prawidłowo, bo to jednostka częstotliwości! Poza tym, on mógł powiedzieć, że przestawia się na "60 hz" w amerykańskim gniazdku, co nie zmienia faktu, że 60 fps i hz można używać nazamiennie w wypadku filmu