Właśnie natrafiłem na bardzo ciekawy film. Policjant opowiadający historie ze swojej służby. Nie jest to żaden telewizyjny pseudodokument, zrealizowany za gruby hajs i skrojony pod typową, zasiedziałą o godzinie 17 przed TV, wąsatą publikę. Jest tam jakiś ładunek emocjonalny, pokazujący że Ci ludzie mają naprawdę ciężką robotę, a po takich przeżyciach jak te opowiedziane w filmie, jadą odebrać syna z przedszkola, tak jak każdy inny człowiek.
Póki co pierwszy odcinek ale dałem suba i trzymam kciuki za dalszy rozwój kanału (ง͠°͟ل͜͡°)ง
jadą odebrać syna z przedszkola, tak jak każdy inny człowiek.
@wallygatorrrr: Bo policjant to właśnie jest też inny człowiek. Wiele osób o tym zapomina, wymaga się od policjanta, aby był cyborgiem bez uczuć, a jak się zaczyna skarżyć/opowiadać o tym co się dzieje to usłyszy "zmień pracę, nie bądź #!$%@?ą".
Póki co pierwszy odcinek ale dałem suba i trzymam kciuki za dalszy rozwój kanału (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
#policja #ciekawostki #wsumieniewiemjaktootagowac #pracbaza
@wallygatorrrr: Bo policjant to właśnie jest też inny człowiek. Wiele osób o tym zapomina, wymaga się od policjanta, aby był cyborgiem bez uczuć, a jak się zaczyna skarżyć/opowiadać o tym co się dzieje to usłyszy "zmień pracę, nie bądź #!$%@?ą".
Wzdycham, mając pewność, że do takich jak Ci z cytatu, i tak nie trafi...
Komentarz usunięty przez autora