Aktywne Wpisy
hellb0y +184
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Freeburger97 +35
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
#bron #bronpalna #czarnoprochowce #czarnoprochowycontent
@Emill: .. IMO na 99% tak będzie... to zakrawa na taką komedię że aż się płakać chce... ochrona wykazuje się skrajną niekompetencją na imprezie masowej więc ustawodawca zabrania suwerenowi posiadać niebezpieczne narzędzia w postaci noża ... xD
w sumie to się zgadzam, no z jednej strony racja, bo sytuacja jest na rynku ochrony to jakaś patologia, ale z drugiej strony chciałbym zobaczyć plan wydatków urzędu miasta gdzie widnieje pozycja dotycząca kosztów zabezpieczenia..
i jeszcze zdziwieni, że ochroniarze stali i bali się zareagować... gdybym tam stał za 12zł/h (strzelam) to
@Emill: Mając tonfę, w ostateczności batona (generalnie coś dłuźszego) to jeszcze teoretycznie można próbować coś świrować (uderzać po głowie, albo w rękę aby wytrącić broń), ale z gołymi rękami rzucać się na nóż to nie ma żadnych szans na interwencję.
#bron #bronpalna #czarnoprochowce #czarnoprochowycontent
@RobertKowalski Paradoksalnie z czernoprochowcem zamach mógłby być mnie udany. Np. gdyby pierwszy strzał chybił, a po strzale jako, może huk i hałas to od razu by się zrobiła panika