Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Niżej bramki z mojego meczu ostatecznie przegranego 7:4 po dogrywce (przy bilansie 14:3). Ja jestem bardzo wyrozumiałym człowiekiem, ale to co się #!$%@? z tymi finezjami, to jest żenada. Był patch, który nerfił finezje z pierwszej piłki, kiedy ta leci do zawodnika pod pewnym kątem. Dlatego w tym meczu (druga bramka) tracę gola na 3:3 w 92 minucie ze "spaczowanego" strzału.
Nie miałbym pretensji, gdybym mógł obwiniać siebie, ale próba gk moving w takiej sytuacji jest praktycznie nierealna.
https://gfycat.com/ShimmeringFragrantFennecfox
#fut
  • 17
@kemilk: mi bardzo rzadko XD mam wrazenie ze wszyscy tutaj wyolbrzymiaja/klamia :D ta gierka naprawde nie jest taka zla, jak ktos nie umie grac to przegrywa, raz na kilka meczy zdarzy sie ze przeciwnik strzeli bramke czy dwie z dupy, ale bez przesady :D tez mozesz :D
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@salilsawarim222: chodzi też o to, że gra ma być względnie przyjemna - kosmosem jest nakazanie mi sterowania jednocześnie obroną i bramkarzem - przecież to absurd, bo mam tylko dwie rączki i dwa kciuki. Dochodzi do sytuacji, gdzie lepiej jest ruszać się samym bramkarzem, znowu absurd.