Aktywne Wpisy
Mirellllssse +21
Cześć wszystkim. Zwracam się do Was z pytaniem czy uważacie codziennie picie piwa za problem? Jestem ze swoim partnerem pół roku, na początku związku czasem coś sobie wypił, ale nie było tego tyle co teraz. Gdy zaczęło robić się ciepło, to pije praktycznie codziennie jedno piwo, czasem kilka. Twierdzi, że to nic złego, bo w lecie po prostu ma ochotę, ciężko pracuje (budowlaniec) i w zimie nie będzie pił. Jego ojciec jest
robert5502 +730
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
boli dopiero jak juz wygrzebie i sie przebije
jeden mocny impuls, na kazdy korzen
dla mnie gorsze bylo wylezec/wysiedzec tyle czasu
PS. to prawda, byłem u top tier dentysty, który mi zrobił zęba + koronkę i zapłaciłem 3000 złotych
poszedłem do innego, wyleczyłem sobie wszystkie zęby + koronka na jeden i wyszło razem bodajże 2500 (ze wszystkimi wyleczonymi zębami + koronką na jeden xD)
u tego pierwszego bolało pomimo, że stały nade mną 2 osoby (w pewnym momencie 3) i tam kombinowały jak tego zęba naprawić, a u pana denta nr. 2 to wszystko zrobił sam i
@iwas_55: ja też nie xD
wiem, że dentysta to nie kurde pani z Lidla, ale śmiech na sali jak jeden dent może zabrać 100-120-150 złotych za robienie dziury w zębie, a drugi 2 albo 3 razy tyle xD (oczywiście ten 1 dent u którego bylem jeździ porszakiem, ten drugi jakimś tam autem klasy średniej, więc oczywiście widać różnice, ale nie obchodzi mnie czym jeździ mój dentysta, chce mieć zrobiony ząb dobrze i tanio)
Za to boję sie wyrywania ósemek (╯︵╰,)
btw. wszystko zalezy jak rosnie, dowiesz sie dopiero jak zdjecie panoramiczne zrobisz