Wpis z mikrobloga

@iwas_55: boli, nie bolil, wiekszosc czasu nie boli, po prostu odczuwasz / masz swiadomosc ze Ci grzebie w zebie
boli dopiero jak juz wygrzebie i sie przebije
jeden mocny impuls, na kazdy korzen

dla mnie gorsze bylo wylezec/wysiedzec tyle czasu
  • Odpowiedz
@iwas_55: wszystko zależy od denta, są tacy co u których sam przegląd już boli, a niektórzy mogą ci usunąć ósemki bezboleśnie xD i nie zawsze u tego drogiego jest lepiej, trzeba sobie znaleźć dobrego dentystę
PS. to prawda, byłem u top tier dentysty, który mi zrobił zęba + koronkę i zapłaciłem 3000 złotych
poszedłem do innego, wyleczyłem sobie wszystkie zęby + koronka na jeden i wyszło razem bodajże 2500 (ze wszystkimi wyleczonymi zębami + koronką na jeden xD)

u tego pierwszego bolało pomimo, że stały nade mną 2 osoby (w pewnym momencie 3) i tam kombinowały jak tego zęba naprawić, a u pana denta nr. 2 to wszystko zrobił sam i
  • Odpowiedz
Jezus Maryjo, ja nie wiem jak oni to liczą XD

@iwas_55: ja też nie xD
wiem, że dentysta to nie kurde pani z Lidla, ale śmiech na sali jak jeden dent może zabrać 100-120-150 złotych za robienie dziury w zębie, a drugi 2 albo 3 razy tyle xD (oczywiście ten 1 dent u którego bylem jeździ porszakiem, ten drugi jakimś tam autem klasy średniej, więc oczywiście widać różnice, ale nie obchodzi mnie czym jeździ mój dentysta, chce mieć zrobiony ząb dobrze i tanio)

ale gratulacje Mirku
  • Odpowiedz