Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +27
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
KingaM +5
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
ech, trochę się zapuściłem przez ostatnie 3-4 lata, ale nie miałem jakiejś takiej konkretnej motywacji żeby się za siebie wziąć
no nic, mam nadzieję, że teraz będzie dobrze i za rok będzie już widać jakieś ciekawe efekty :)
pewnie nic was to nie obchodzi, ale trzymajcie kciuki ( ͡º ͜ʖ͡º)
##!$%@? #odchudzanie #siksulsieodchudza <--- jakiś mój stary gównotag, zapomniałem o nim xD
Dajesz od jutra mirek
od przyszłego tygodnia dietetyczka będzie mi podsyłać jadłospis żeby wiedzieć co sobie jeść
Pamiętaj najtrudniej jest na początku, później to wchodzi w krew.
Jakas siłkę planujesz czy tylko cardio ?
no chciałbym znowu na siłkę zacząć chodzić, kiedyś robiłem takie treningi 5x5
https://wformie24.poradnikzdrowie.pl/treningi/kulturystyka/trening-5x5-plan-i-efekty-na-czym-polega-trening-metoda-5x5-aa-yyoH-RxXY-ECB6.html
może wrócę do tego, a jak nie to chociaż właśnie żeby to kardio ze 2 razy w tygodniu przynajmniej
Jak coś do wal do mnie, znawca nie jestem ale coś się tam wie.