Mireczki będę robił spadżetti i wyczytałem zeby do mięsa dac krojone pomidory z puszki lub passate i do tego łyżkę przecieru pomidorowego, pytanie jest takie czy muszę dawać tego przecieru, mam passate a to przecież prawie to samo co przecier wiec nie wiem za bardzo po co mi tam xd #gotujzwykopem
@Anty_Chryst: Co byś nie wrzucił do sosu do spaghetti to na początek i tak będzie ci smakowało. Mówię zupełnie poważnie. To najprostsze "gotowanie" jakie możesz sobie wymyślić. :-)
Nie musisz. Podsmaż mielone na patelni dużej. Paczka 500g. Potem wlewasz wcześniej rozrobiony sos z papierka ja używam fix Knorra w w zależności na ci mam ochotę bolognese albo Napoli. Do tego wlewasz te pomidory z puszki oczywiście są też takie same z kartonika i te są nawet zdrowsze bo składnik którego używają do konserwowania metalu wnętrza puszek jest bardzo niezdrowy i wchłania się do zawartości zwłaszcza kwaśnej. Przecieru już nie musisz
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
#gotujzwykopem
Jak robisz bolognese to dobrze dodać marchewkę do sosu