Jest już może trochę późno na takie wpisy ale macie jakieś swoje własne ukryte bestie w tym roku? Ja np. na początku gry z braku budżetu kupiłem na kilka spotkań Theo Hernandeza na LO i jest ze mną do dziś .Pogralem później Marcelo ale wróciłem do francuza.Koleś jest wart Quick Sell a dla mnie ze stylem kotwica to jeden z najlepszych jak nie najlepszy lewy obrońca jakim grałem. Szybki , w miarę silny , dobre odbiory,dobrze się ustawia, workraty i co najważniejsze nie jakiś karakan jak 3/4 na jego pozycji. Jak dostanie IF to kupuje odrazu !!! #fut #fifa19
@Alf_Rudy ja uwielbiam złotego Mkhitaryana. Super się spisuje jako etatowy joker. Biega jak szalony, wszędzie go pełno - na podmeczonego przeciwnika jest idealny. W dodatku ma 5* słabszej nogi :) żałuję że nie zrobiłam sbc jak była jego karta (╥﹏╥)
@Alf_Rudy: Potwierdzam, Theo super obrońca. Kosztuje nic, a nie odstaję od droższych LO. Polecam też Van Aanholta FUTMAS. Trochę podobna sylwetka, a zrobienie go też było śmiesznie tanie
@Bosconovitch: duża różnica mieczy zwykłym Pereirą a zwykłym Walkerem?
Na prawą mam Pereire i Clyne UCL (zmieniam boki obrony co 2 mecze), ostatnio szarpnąłem się na Walkerem, zagrałem 2 mecze i wyslalem na liste transferową i próbuje na nim zarobic bo nie mam aż takiego ciśnienia na niego.. ale Może po prostu za krótko pograłem
@Gohji: na poczatku bylem przyzwyczajony do Pereiry i dziwnie mi sie gralo Walkerem, ale teraz za nic bym go nie zamienil bo facet solidny i robi robote, cala fife 18 mialem go w skladzie i teraz poki co nic sie nie zmieni :)
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
#fut #fifa19
źródło: comment_qCPT9Ao34BDwn35VxLMwcXkEZ1jNCKCO.jpg
PobierzPierwszym byl Promes, ktorym gralem jeszcze przed premiera, a nastepnym byl dopiero Henry 90, takze juz to swiadczy jak mi sie nim gralo.
Na prawą mam Pereire i Clyne UCL (zmieniam boki obrony co 2 mecze), ostatnio szarpnąłem się na Walkerem, zagrałem 2 mecze i wyslalem na liste transferową i próbuje na nim zarobic bo nie mam aż takiego ciśnienia na niego.. ale Może po prostu za krótko pograłem