Wpis z mikrobloga

#fut #fifa19 Najważniejszy do tej gry jest stabilny internet, #!$%@? 9-0 bilans, zaczynam grac 0-1 gość jest do jebniecia jak każdy, zrywa internet na pół sekundy porażka, i tak #!$%@? codziennie, w tygodniu to mam #!$%@? na to bo nikt DR nie traktuje powaznie ale w weekend #!$%@? dostaje xD
  • 11
@RBNG: jak miałbym to zrobić, tel podłączony i dwa na raz internety? Czy po prostu grac w weekend przez lte? Mysle ze opóźnienia byłyby za duże na to...
@gunwo123: ja swego czasu mialem takie problemy z dostawca internetu (zrywanie neta na milisekunde kilka razy na godzine - wywalalo z serwerow) ze we wszystkie gry gralem na lte - csgo, pubg, fortnite, fifa i w grach gdzie wyswietlalo ping to byl moze 10% wiekszy niz na "normalnym" internecie
@RBNG: mi zrywa tak samo, na pół sekundy kilka razy dziennie, support umywa rece i mówią ze w dupie to maja bo tak rzadko jak wywala to błąd statystyczny xD
@gunwo123: ta, ja ostatecznie zmienilem operatora, a jak im zanioslem wypowiedzenie umowy to wielkie zdziwienie dlaczego, chociaz mialem chyba ze 160 ticketow otwartych w supporcie xd