Wpis z mikrobloga

@Virek2: W normalnym świecie nie, jesteś niski to najwyżej szukasz niskiej osoby. Ale jak karyna ma 160 w szpilach i ci mówi, żeś kurdupel i prawdziwy men zaczyna się od 185 no to elo xD
  • Odpowiedz
Wiadomo ze dupka 175 chce meic 180. masz 170 to szukasz cos takiego, choc sa zwiazki gdzie kobitka nawet jest wyzsza ja mam 180 moja ma 176, wiec jak zalozy szpile to tez hobbit
  • Odpowiedz
@Daburi: Sęk w tym, że dla mnie wzrost absolutnie nie jest żadnym wyznacznikiem. Nie ma znaczenia zwyczajnie. To tylko kwestia w ciała jakim się znajdujemy. Nie mam żadnych kompleksów, bo o moje wizualia nie prowadzę z nikim wojen. Jestem jaki jestem i nie boję się wyzwań, komuś może się to nie spodobać, acz nie dbam o to. W ogóle to jest trochę posrane, bo dziewczęta po bardzo, ale to bardzo
  • Odpowiedz
Nie, o ile nie jesteś brzydki. Kiedy jeszcze chodziłem do szkoły, to każdy niski kumpel z klasy, który lubił imprezować miał zazwyczaj ładną dziewczynę, a jeżeli związek nie wyszedł to zaraz znajdywał następną. Mówię tu o gościach 165 do ok 172. To było 5 lat temu, ostatnio jeden z nich ożenił się z bardzo ładną panną.

Problem jest wtedy, kiedy jesteś piwniczakiem, bo jak masz znaleźć dziewczynę w swojej piwnicy?
  • Odpowiedz