Wpis z mikrobloga

@gintoki-icek-sakata a moją przeróbkę pamiętasz dziecko? Jestem z Elbląga i narobiłeś sobie przypału wśród chłopaków jako typ co wynosił szczochy patusowi i poniżył się dla paru stów z donejtów by pocałować jego matkę, która jak wiemy sra pod siebie. Ostatnio z ekipą i naszymi dziewczynami, wśród której paru typa mniej więcej Cię kojarzyło oglądaliśmy i mówiliśmy: "Patrz to on!". Ja nagram jak całuję bezzębną menelkę, powynoszę szczochy jakiemuś typowi, dam mu się wykorzystać, poponiżać przed cała Polską jakby nie patrzeć (bo każdy mógł wejść i zerkać na ten obraz tragedii i rozpaczy) za kilka monet a będę dalej zgrywać kozaka i blond fightera buahahahahaha, a potem będę mieź żal do wszystkich, że jestem kupą niczego i pośmiewiskiem.

Ej typie, Sakata Gintoki był z bajki anime dziecko, był założycielem najemników czy coś. On był z bajki bohaterem, Ty jesteś wynoszącym szczoszki na real. Totalnie spyerdoliłeś opinię u prawilniaków.

#danielmagical #patostreamy
G.....a - @gintoki-icek-sakata a moją przeróbkę pamiętasz dziecko? Jestem z Elbląga i...

źródło: comment_iVAaop61ZcDdyMg22RqrAft0ZrhWungl.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz