Aktywne Wpisy

pepe998 +13
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo

kx_keytinho +469
![Prezydent kierował się dobrem PiS. Tak uważa większość Polaków [SONDAŻ]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e560e443f25e07afc38fa1f86d7ca06192955ccf802cd9146c24b2cf407b3e43,q70.jpg)

#programowanie
Komentarz usunięty przez autora
U nas 90% softu, jaki powstaje, to baza danych i zestaw formatek do jej obsługi, napisane w wybranej technologii (nie, żeby to był jakiś zarzut - takie rzeczy też są potrzebne). Po 3 latach klepania czegoś takiego wiesz już absolutnie wszystko na temat klepania formatek do bazy danych.
Komentarz usunięty przez autora
@boostasio:
Powiedzmy, że znam wielu, co robi to za 10-12k brutto.
To, że ktoś za to bierze 15k wcale by mnie z krzesła nie zrzuciło.
Otóż może rozjaśnię:
Aby otrzymać wizę pracowniczą, firma musi najpierw wypełnić kupę papierów, i wysłać do urzędu, po 3 miesiącach dostaje odpowiedź - negatywną, lub pozytywną. Wtedy musi zapłacić około 10 tyś dolarów, aby kontynuować proces, następnie, przez kolejne kilka miesięcy (nie
Sam pracuję dla firmy z filadelfii i zapytałem właściciela (bo przylatuje do nas raz na miesiąc) - dlaczego USA nie chce u siebie programistów stawiając tak absurdalne warunki, odpowiedział - nie wiem.